A férfias teremtő jelképek ereje
Címlap / Te+Én+Szex / A férfias teremtő jelképek ereje

A férfias teremtő jelképek ereje

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-22

A fallikus szimbólumok a teremtés férfi részével azonosak, és semmi szégyenletes nincs bennük. Sőt, a legtöbb természeti nép büszkeségét jelenti, pont úgy, mint a terebélyes kebel egy nőnél. A fallikus szimbólumok néha egész városokat uralnak. Gondoljunk a könnyű vérű Párizsra és az Eiffel toronyra!  

Az ezoterikus témák között –valami rosszul értelmezett prüdériának köszönhetően - ritkán mernek szólni róluk, de szinte minden kultúrában találunk ilyeneket. Szerepük roppant fontos. Az ősi tudattalan, ösztönös világot jelképezik. A teremtés férfi részével azonos, és semmi szégyenletes nincs benne. Sőt, a legtöbb természeti nép büszkeségét jelenti, akár a terebélyes kebel egy nőnél. A fallikus szimbólumok – gyakran nem is gondolunk rájuk – néha egész városokat uralnak. Gondoljunk a könnyű vérű Párizsra és az Eiffel toronyra!Obeliszk
Az ó-egyiptomiak hite szerint Ré, a napisten Heliopoliszban élt, így természetesen ez a város volt legfőbb kultuszhelye. Imádásának fontos része volt az obeliszkek állítása.

A négyszögletes alapú, felfelé enyhén keskenyedő és piramis formájú csúcsban végződő magas kőoszlopok tetejét aranylemezek, oldalait nagy gonddal faragott hieroglifák díszítették. Az obeliszk fallikus szimbólum is, ezenkívül nyilvánvaló axis mundi, kapcsolat ég és föld között. Már az ókorban elhurcoltak belőlük néhányat a perzsák, napjainkban még körülbelül harminc darab létezik, ebből Egyiptomban mindössze négy-öt található, de láthatunk ilyet Isztambulban is. Hozzá hasonló jelkép a májusfa.

Mesebeli varázspálca és a repülő seprű
A varázspálca a teremtés eszköze. A semmiből – ereje által – valami lesz. Mi lenne más, mint a pénisz, melynek ereje teremteni képes! Ráadásul itt van a seprű! A boszorkányok a seprűt a lábuk közé fogják, és úgy repülnek vele a magasba. Micsoda szép jelképe ez az orgazmusnak! Ha mélyebben belegondolsz; a bot és a végén a cirok.! Hmmm…

A gyermeki mesék, kis dalok telis teli vannak fallikus utalásokkal. A legegyszerűbb népdaltól a gyerekdalokig, mint például a „csiga-biga gyere ki” kezdetű ismert pénisz-csalogató. Nézzünk rá két példát:
"Kék ibolya búra hajtja a fejét, mert a harmat nem öntözi a tövét"
A kék ibolya a férfi pénisze, mely a harmat hiányában, tehát a női vagina ölelésének hiányában nem aktív.
„Szállj le harmat kék ibolya tövére!"
Vagyis vágyódás arra, hogy közösülhessen. A téma a strófa végére már egyértelművé is válik:
„Most találtam egy igaz szeretőre”
A másik hasonló:
„A karádi kertek alatt befutott engem a harmat. De nem ám a kertek alatt! Kisangyalom karja alatt”
Ezt már magyarázni sem kell.

Hétköznapi szimbólumok
A hétköznapok során számtalan olyan használati tárgy van, amiről szinte azonnal a férfiak hímtagjára asszociálunk. A nyalókás jégkrém, vagy a nyalóka, a cigaretta, a kolbász, a kilincs, a répa, a banán, a kígyóuborka csak néhány ezek közül.

Azoknak a nőknek, akik az erotikus örömöktől és a szerelemtől már régóta megtartóztatják magukat, érdemes a feng shui szerint berendezett szerelem sarokba néhány fallikus tárgyat is elhelyezni, esetleg minden este elfogyasztani egy banánt rituálisan ezen a helyen. A várt hatás nem marad el!
    
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 5411 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x