Mindig van holnap! Kivéve ma!
Címlap / Te+Én+Szex / Mindig van holnap! Kivéve ma!

Mindig van holnap! Kivéve ma!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-23

Ez az az éjszaka, amikor bármi és közben akármi is megtörténhet. Te milyen Szilveszter éjszakára vágysz?  

3, 2, 1…… BÚÉK!  üvöltöd majd te is, persze csak akkor ha lesz kinek. Vagy kivel. Ez esetben lehet, éjfélkor nem éppen emiatt nyílik nagyra a szád, de ezt hamarosan majd úgyis megtudod.

Mitől olyan mágikus és varázslatos ez az éjjel? Új év, új remények, új élmények mindenkinek. Ez a hármas szinte biztos, kivéve talán a lakosság kis százalékát, akik annyira unalmas és egyhangú életet élnek, hogy már szinte nem is élnek.

Mit tehetsz akkor, ha te élnél, élni akarsz, és azt nem is unalmasan? Íme 5 tipp arra, mit tehetsz meg Szilveszter éjjel:

1. Ne gondold túl!
Bár ez az éjszaka valóban lehet különleges, de mitől is ne lenne az összes többi is? Ugyanúgy rád kacsinthat a szerencse egy sima hétköznapon is, ha becsajoznál. Persze azért ezen az éjszakán jelentősen könnyebb dolgod akad, ha elég szerencsés vagy.

2. Az alkohol egy ideig a segítőd, aztán már a tanítómestered!
Igyál, hiszen így kevesebb lesz benned a gátlás, de ne told túl, mert akkor hiába lennének szép élményeid a vége egyrészt csúnya, másrészt már az elejére sem fogsz emlékezni. Arról nem beszélve, hogy míg az első két feles erőt ad, a hatodik már csak lelohaszt és nincs annál lesújtóbb, mint mikor órákon át fűztél valakit, majd amikor a lényegre térnél már nincs lényeg.


3. Ne légy szerelmes!
Bár e sorok írója a mai napig romantikus lovag, mégis matematikailag kicsi az esély arra, hogy pont Szilveszter éjjel találd meg a szerelmet egy buliban. Persze csodák vannak, de azoknak csak egy kis része szól a szerelemről és még ennél is kisebb része jár neked pont Szilveszterkor. Légy kedves és határozott, de ha csillogó szemmel sikítják a füledbe, hogy szeretlek, azért ne vedd túl komolyan.

4. Maradj okos, de ne feszengj!
Az, hogy van eszed, és használod is, nem jelenti azt, hogy tutira lúzer vagy. A tudás hatalom, így ha ügyes vagy és ismered a világ működésének alapelveit, könnyebben kaphatsz jutalomból egy téged félistennek néző nőt. Persze sokszor láthatod, hogy az egyszerű faszik is viszik a csajokat, de ha te ilyen vagy, akkor viszont legyen pénzed.

5. Mindig van holnap! Kivéve ma!
Engedd el a görcsös keresést, a görcsös vágyakozást, a kényszeres kéjvadászatot és légy laza. Figyelj, de ne bámulj. Hallgass, de ne légy mamlasz. Irányíts. Érints finoman, de légy kemény és határozott. Ne felejtsd el, hogy te ma éjjel te vagy a Védelmező és Specialista egy személyben.

Mindezeken túl, ha ismered a saját igényeid, és hiszel is abban, hogy ez megvalósulhat, nem igazán van lehetetlen, főleg, ha nem akarod görcsösen pont azt a csajt és nem utolsósorban az igényeid és amit te adhatsz egy emeleten élnek jó szomszédként. Légy realista, ne akard a legfullosabb nőt ha te nem érzed magad olyannak, aki megadhatja neki mindazt amire vágyik. És tudd, hogy bár a full nézése baromira izgató lehet, miközben épp neked teszi a szépet, de ezt nem jelenti azt, hogy amit tud az is fullos.

Mert a világ mindig egyensúlyra törekszik. Igaz, ez a tudományos akadémia folyosóin ugyanúgy, mint egy szilveszteri buli forgatagában, ahol a legjobb csaj éppen téged bámul, majd épp beléd botlik, és épp a szádra tapad a szája…

 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1287 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x