Hódíts ésszel, szexelj ész nélkül!
Címlap / Te+Én+Szex / Hódíts ésszel, szexelj ész nélkül!

Hódíts ésszel, szexelj ész nélkül!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Hódíthatsz szálkás hasizommal, duzzadó bicepsszel, piros sportautóval vagy annak slusszkulcsával, menő pecóval, kacsalábon forgóval...vagy hódíthatsz ésszel. Ez utóbbi férfiak azok, akikről kevesen gondolják, hogy képesek lehetnek becsajozni, aztán amikor meglátod mellette a csaját, szájtátva bámulsz, hogy "nadeőhogyan"?  

A cikk első feléből láthattad, hogy az első nagy lépés a kapcsolódás, amit remélem már nagyban játszol és javában élvezed is. Vagy még mindig feszülsz ezen? Ne csináld már!!!

Élvezd. Semmi másról nem szól ez, csupán annyiról, hogy ha valaki tetszik neked, akkor azzal beszélgetni kezdesz, figyelsz rá és élvezed a jelenlétét.
Mondom, figyelsz rá.

Bár nem baj az, ha közben azért a szexre is gondolsz. Mert aki azt mondja, hogy esze ágában sincs ilyen gondolatokat előhívni magában, az hazudik.

Szóval gondolj nyugodtan a szexre. Ők is gondolnak rá. Ne áltasd magad azzal, hogy te nem olyan vagy. Francokat nem. De mi a baj azzal, hogy szexet akarsz? Hallottál már nőt sikítani orgazmus közben? A nők szeretik a szexet, ezt nem lehet eléggé kihangsúlyozni. Szenvedélyre és szexre vágynak. A világon a legtermészetesebb dolog, ha egy nővel szexuális kapcsolatot szeretnél létesíteni. Bármilyen látszatot is próbálsz meg fenntartani, hogy te nem ezt akarod, az manipulatív, teljesen természetellenes, önmagad és a világ átverése. És így a nők átverése is.

Hogy mitől lesz nyerő a szexuális kommunikációd?

1. Ne félj kimutatni, hogy akarod! Sunyizhatsz arról, hogy szexet akarsz és játszhatod a jófiút, de miért vállnál azért rosszá mert szexet akarsz? Kommunikáld nyíltan, de kulturáltan és megkapod.

2. Kommunikáld, hogy akarod! A szexualitás közvetítésének vannak különböző, finom fokozatai a virágnyelvtől egészen a teljesen nyílt obszcenitásig. Sokak tapasztalatai szerint a legtöbb intelligens, aranyos, kedves lányhoz általában a virágnyelv szintjén lehet érdemes beszélni a témáról, kicsit viccesen, ugratva, poénkodva.

3. Legyél rosszfiú!
Ebben az értelemben ez azt jelenti, hogy legyél te az, aki a saját érdekei által vezérelve nem hagyja békén a nőt, és ezáltal jobban önérvényesít: a a te szempontjaid lesznek hatásosan jelen a nő körül a hezitáló időszakban.

Ha ezekre figyelsz, ne lepődj meg, ha ott áll előtted bugyiban és csak arra vár, hogy lépd meg végre, amiről annyit beszéltetek….



 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 2148 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x