5 jele annak, hogy megcsal a párod
hirdetés
Címlap / Te+Én+Szex / 5 jele annak, hogy megcsal a párod

Lénárt Évi

5 jele annak, hogy megcsal a párod

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-25

Még a wc-re is magával viszi a telefonját? Gyanús!  

 

Rendezvénynaptár
1. Nem figyel már rád úgy, ahogy régen. Mondasz neki valamit, erre ő azt se tudja, mit hangzott el az előbb, a gondolatai teljesen máshol járnak, a telefonját nyomkodja állandóan!

2. Egész nap telefonközelben van, szinte mindig vár valami üzenetet vagy hívást, de neked azt mondja, barátoktól vagy üzleti ügyben. Na persze!

3. Bezárkózik a wc-re és telefonál, aztán mikor kijön, azt mondja, csak munkaügyben beszéltünk. Pont akkor hívott, mikor wc-re kellett mennem!

4. Nem akar veled szexelni, pedig már két hete nem volt semmi!

5. Túl sokszor megy el mostanában a barátaival bulizni, persze közben csajjal van!


Ha megcsalt, akkor nem kell, menjen amerre lát! De van, amikor még igy is elfogadod, szereted, imádod, nem tudod őt elengedni. Vajon megéri?

Érdemes ilyenkor alaposan megfontolni, valóban így is kell nekünk ez a pasi, hogy megcsal? Ha úgy döntünk, nem, már nem akarunk tőle semmit, akkor érdemes szerelmi oldást végeztetni szakemberrel, aki ilyenkor egy mágia segítségével szétválasztja a két embert, hogy mindketten boldogak lehessenek egy másik párkapcsolatban. Ugyanis amíg az egyik fél szereti őt, addig a másik se boldog az új párkapcsolatában, mert az auránkat nem lehet becsapni, az aura érzi, hogy a régi szerelmünk még nem felejtett el minket. Ezért nem tud boldog lenni 100%-osan a lélek az új párkapcsolatában.

Sajnos sok ilyen helyzet tárul elém, amikor két lelket szét kell választanom, mint mágusnak, azért, hogy mindketten boldogak lehessenek egy új párkapcsolatban. Sokan nem cselekednek semmit, se oldást, se kötést nem csináltatnak, ezáltal boldogtalanok egész életükben, pedig a befejezetlen szálakat el kell varrni, mert különben szenved mindkét lélek.

 
 

 
 
[ 4432 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x