Leszbikus leszek
Címlap / Te+Én+Szex / Leszbikus leszek

Leszbikus leszek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Shakespearet olvasom.Harmadik a Richárdok közül azt mondja, hogy: " Úgy döntöttem, hogy gazember leszek." Megrendítő kijelentés. Nem akarom most elemezni, hogy miért is mondja ő ezt, de gondolhatod, hogy ki lehetett már bukva, ha ilyen bukott ki a lelkén,  

Shakespearet olvasom. Harmadik a Richárdok közül azt mondja, hogy: „ Úgy döntöttem, hogy gazember leszek.”Megrendítő kijelentés. Nem akarom most elemezni, hogy miért is mondja ő ezt, de gondolhatod, hogy ki lehetett már bukva, ha ilyen bukott ki a lelkén, s a száján. Nekem is jött egy hirtelen intuícióm arról, hogy én mi leszek, ha nagy leszek. Úgy érzem, most döntöttem úgy, hogy leszbikus leszek.Hahaha. Jól meglepődtél, mi? Ezt aztán nem hitted volna rólam, még a legvadabb álmaidban sem. Igaz? Pedig egyszerű ez is, mint a pofon. Ha nincs férfi, akkor legalább legyen nő. Abból meg annyi van, hogy Dunát lehetne rekeszteni velük.

Itt rinyálnak naphosszat a lelkemnek, hogy egyedül vannak, hogy senkijük sincs, nincs egy normális férfi sem égen, sem földön, és a sárga irigység lepi el őket, ha meglátnak egy nőt, aki férfival van.
Te+Én+Szex fórum


Bevallom, engem is megkörnyékez néha ez az érzés. Főleg, ha azzal vannak, akit én szeretnék „magamnak”. De ez sem teljesen igaz. Mert már azt se bánnám, ha meg kéne osztoznom rajtuk.

A tegnap éjjeli álmom után kristályosodott ki bennem ez az egész. Na, nem mondom, hogy nem előzte meg ezt a felismerést millió és egy csalódás, frusztráció, kasztráció, meg hasonlók. Megelőzte.
Tegnap este is könnyektől tocsogva aludtam el, és azt álmodtam, hogy hárman voltunk. Két nő és egy férfi. Tök jó volt. Olyan ideálisan szép volt, ahogy kettesben még senkivel sem! Ha meg akartam pihenni, hát csak elengedtem magam, és a másik nő vette a kezébe a dolgot. Ha meg én hajtottam rá, akkor ő pihizett, mint a számítógépünk, amin lassú ütemben folyamatosan bugyborog a „pihizek, szunyálok, szundítok és most jobb, ha békén hagysz” felirat.

Az is nagyon jó volt, amikor főzni kezdtünk. Ő - a másik nő - , szépen főzögetett valami finomságot a konyhában, én meg addig is elszórakoztattam a férfit, aki az ebédre várt. Jó volt nagyon! Amikor jött be a leves, egyszer csak mind a hárman, sikoltva a boldogságtól, egymásnak estünk. Pedig még nem is ettünk.
De utána aztán faltunk ám vadul. Mosogatni én szeretek, hát addig hagytam őket magukra, és nem irigykedtem, mert már kellett ez a kis egyedüllét a tányérokkal, meg a poharakkal.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 3951 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x