HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-19
Te+Én+Szex

Rendezvénynaptár
Barátság extrákkal

Iskolai előadásaim során gyakran sikerül a jövő generációjával a barátságról, szerelemről, intimitásról beszélgetni. Nagyon izgalmasak azok a beszélgetések, ahol 11-14 évesek fogalmazzák meg egy párkapcsolat esszenciáját, vagy a felemelő szerelem ismérveit. Nagyon érdekes számomra látni azt, hányféle család él, és mennyire változatosan sokszínű az együttélés. Nem is beszélve arról, hogy milyennek látják a gyerekek a barátság és a szerelem közötti különbséget.


Az elfojtott sírás és az asztma

A bibliai teremtéstörténetben Ádám a földnek porából (anyagból) gyúrt lényből az isteni lehelet hatására vált érző, gondolkodó emberré. Emberi létünk első önálló cselekvése a légzés: amikor az újszülött világra jön, legelőször is lélegeznie kell. De ez az utolsó életműködésünk is: a haldokló "kileheli a lelkét".


3 tuti szextipp férfiaknak az új évre

Asztrológusok előrejelzései szerint az idén még inkább fokozódnak a szexuális energiák. Íme három tipp arra, hogyan bírd az iramot.


5 gyakorlati lépés, hogyan fejezd ki az érzéseidet!

Érzelmeink rendkívül összetettek, több tényező együttes kölcsönhatásából jeleníthetjük meg azokat.


Tanuld meg kifejezni az érzéseid

Érzelmeink rendkívül összetettek, több tényező együttes kölcsönhatásából jeleníthetjük meg azokat.


Szex, érintés nélkül

A szexuális öröm a testből indul, de az agyban lakik. Az érintés nélkül, csak szavakkal játszott szexuális játék olyan különlegesség, amire nem képes mindenki. Hogy miért? Mert beszélni a szexről egyáltalán nem egyszerű - pláne úgy beszélni róla, hogy az a másiknak érintés nélkül is gyönyört adjon. A szerelmi leckék legmagasabb foka az a képzelet játék, meditációs magaslat, ahol az egyik, vagy mindkét résztvevő a beteljesülés pontjára juthat egyetlen érintés nélkül.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x