Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap17...
Te+Én+Szex
3 iszonyúan idegesítő  férfiszokás

Vajon melyik a 3 legidegesítőbb férfiszokás? Fogadjunk, hogy a te párod/apád/tesód szintén tudja mindhármat!


Nős pasit szeretek - Ki nyer, ki veszít?

Szeretőnek lenni, mellékutcában élni. Miről szól egy tiltott, titkolt kapcsolat? Hogyan lehet elviselni a szökésben szeretkezést? Amikor az önzésgörbék egymásnak feszülnek: bűn, bűntudat és morál.


Tantra (és jóni) masszázson jártam

Felszabadító, elsöprő érzésekről számolt be olvasónk, miután kipróbálta az intim masszázst...
Mit néznek meg a nők először a férfiakon?

Úgy tartják, hogy a férfiak elsőként a női lábakra és dekoltázsra figyelnek fel. De hová pillantanak elsőként a hölgyek? Testalkat vagy valami teljesen más dolog érdekli őket? A Makeup feldolgozott egy kutatást, ahol elárulták legféltetteb titkaikat az ellentétes nemmel kapcsolatban.


Miért nincs orgazmusod?

Az orgazmusra való képesség fejleszthető, ez egészen biztos. Az, hogy egy nő eljut-e a csúcsra, nagyon sok mindentől függ: a partnertől, a körülményektől, a saját test ismeretétől és pszichés-biokémiai folyamatoktól. A szexológusoknál megforduló nők nagy része küzd azzal a problémával, hogy nem jut el a csúcsra, statisztikák szerint a nők 25%-a nem képes átélni egész élete során egyszer sem az orgazmust!


Kaland vagy Szerelem?

Tesztünkből most kiderül, hogy csak kaland vagy számára vagy tartós kapcsolatot szeretne veled!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x