Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap18...
Te+Én+Szex
Mire vágyik a férfi és mire a nő?

Egy nő azt szeretné, hogy egy férfi teljesítse minden kívánságát. Egy férfi azt szeretné, ha minden nő teljesítené az ő egyetlen kívánságát.


Szex az exszel

Itt az EX. Ránézek. Eszembe jut, hogy, milyen volt vele AKKOR - és a következő pillanatban egy viharos együttlét után arra eszmélek, hogy mekkora nagy marha voltam, hogy ebbe belementem. Az ex, meg a szex néha szorosan együtt járnak. Kéz a kézben - és nem biztos, hogy szerencsés ez a páros.


Perzselő szexjátékok - ingyen, otthon

Rohanó világunkban egyre kevesebb időnk van egymásra. Szinte ki kell tépnünk magunknak egy darabot a mindennapokból, hogy ünneppé tegyük azt, vagy csak egyszerű találkozási lehetőséggé a kedvesünkkel, családtagjainkkal, barátainkkal.
7 pasitípus, akiknek a nők nem tudnak ellenállni

Vajon miért van az, hogy egyes pasik mindig a legjobb nőket tudják felszedni? Természetesen nem csak a külső vonzó. Bizonyos személyiségjegyekkel rendelkező férfiaknak egyszerűen nem tudnak ellenállni a nők. Melyek, kik azok?


Tíz fogadalom, amiről nem is gondolnád, hogy beletartozik a, jóban-rosszban, eskübe

Senki sem tudja pontosan, mit jelent igazából a házasság, mikor kimondja azokat a szépen csengő, inspiráló fogadalmakat a pap, vagy az anyakönyvvezető előtt. Az együttélés, a háztartás, a gyereknevelés, a munka bizony a legtöbb embert és kapcsolatot próbára teszi. Íme néhány dolog, amit a nagy igennel együtt meg kéne fogadnunk, és utána be is kéne tartanunk:


Mit jelent ma az intimitás?

Most egy percre gondolj bele… Te hogyan fogalmaznád meg a saját szavaiddal? Szex, Nyitottság, Őszinteség, Testi érintések, Becéző szavak, Minőségi Idő… Az elmúlt évtizedekben kezdünk végre újra visszatalálni önmagunkhoz.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x