Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap21...
Te+Én+Szex
10 erogén zóna a férfi testén

Tévedés, hogy a férfi testén csak egyetlen egy erogén zóna van, és azt a lába között hordja! Több mint nyolcvanezer érzékeny idegvégződés és harminc forró pont található a testén a csuklójától az állcsúcsáig, a feje búbjától a nagy lábujjáig, és mindegyik pont reagál a leggyengédebb érintésre is.


Mi zajlik le bennünk egy jó szeretkezés után?

Egy fantasztikus szexuális együttlét után mindenki másképp látja a világot. Pillekönnyűnek, felszabadultnak érezzük magunkat és olyan eufória tölt el bennünket, mintha tényleg pillangók repkednének a gyomrunkban.


Papucsparancsolatok: 5 férjtípus 5 féle papucsban

Új pasit szedtél össze? Kukkants be a fürdőszobájába, vagy az ágya alá és nézd meg a papucsát!


Szerelmi kötés Valentin napra - mágikus tanácsok kezdőknek és haladóknak

A szerelmi varázslás lényege mindig az, hogy a szeretett vagy sóvárgott személy szívét valamilyen módon megnyerjük, vagy két személy között a szerelmi kapcsolatot megszilárdítsuk. A legismertebb módja az eljegyzés, illetve a szerelmi ajándék átadása. Mindkettőre alkalmas a mai nap, de a profik bizony más praktikákhoz is folyamodhatnak.


14 tuti Valentin szex tipp ma éjszakára

Végre valami, amihez nem kell semmi vásárlás semmi előkészület, csak az, ami úgy is kéznél van.


Páros teszt szerelmeseknek és szerelemre vágyóknak

Van párod? Akkor válassz egy képet te, és kérd meg, hogy válasszon egyet ő is! Nincs párod? Akkor válassz egyet, ami legjobban tetszik! Aztán nézzétek meg a megfejtést! Jó szórakozást!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x