Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap29...
Te+Én+Szex
A szemezés olyan, mintha széttárnád a lábad - A tekintet titkairól tabuk nélkül! Hogyan csináld?

A szemezésről számtalanszor hallani, ha egy pár összetalálkozásáról olvasunk, vagy hallunk. Olyan állomás, amely fontos számunkra, erős jelentéssel bír, sokszor úgy kezeljük, mintha ezen állna, vagy bukna minden. A szem a lélek tükre. Miért is fontos nekünk annyira a szemezés? Ami pedig még ennél is lényegesebb, hogyan csináld jól?


Szex, érintés nélkül

A szexuális öröm a testből indul, de az agyban lakik. Az érintés nélkül, csak szavakkal játszott szexuális játék olyan különlegesség, amire nem képes mindenki. Hogy miért? Mert beszélni a szexről egyáltalán nem egyszerű - pláne úgy beszélni róla, hogy az a másiknak érintés nélkül is gyönyört adjon. A szerelmi leckék legmagasabb foka az a képzelet játék, meditációs magaslat, ahol az egyik, vagy mindkét résztvevő a beteljesülés pontjára juthat egyetlen érintés nélkül.


Agyrém a kapcsolatod? Felcserélt szerepek - káosz a köbön!

Tartsd meg a rendet és a Rend megtart Téged. Ez a kapcsolatokra is igaz. Kérdezhetjük, mi kell ma a nőknek, és mit várnak egy férfitől. Mi mozgat egy férfit, amikor átvéve a női szerepeket, inaszakadtáig küzd a feleségéért?
Barátnők és párkapcsolat

Egyikünk számára sem kétséges, hogy a barátnőink alapvetően jót akarnak nekünk. Ahogyan mi is nekik. Tanácsainkkal, javaslatainkkal mindig akkor segítünk egymásnak, mikor arra a legnagyobb szüksége van valamelyikőnknek. De vajon jól tesszük-e, ha a párkapcsolatunkra vonatkozóan is elfogadjuk a meglátásaikat?


Forró szex fagyos időben (+18)

Amikor odakint süvít a szél, valljuk be, te sem szívesen vetkőzöl csupaszra. 10 tipp, hogy feldobd a magánéleted egy kis melegedő hancúrozással.


Öt tuti bepasizós mágia Szilveszterre

Elég a szingliségből? Akkor ne késlekedj! Boszorkánytanácsok szingli csajoknak bepasizásra!A mágiázás minden boszorkánynak nyitott lehetőség, és semmi nem kell hozzá, csak egy kis vállalkozói kedv. Egy karika gyűrű pedig szinte minden buliban kerülhet, ha szemfüles vagy!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x