HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-19
Te+Én+Szex

Rendezvénynaptár
Mit tanulhatsz a

Az életem sok területén én elég határozottnak és kellően magabiztosnak éreztem magam, mégis a 30-as éveimben belecsúsztam egy szeretői viszonyba, ami évekig tartott.


Ötvenhétszer csalta meg a férje, mégis mindig megbocsátott neki. Héra - Ildikó

Héra hivatásos feleség. Önmagában félember, akinek férfira, férjre van szüksége, hogy egésznek, teljesnek érezze magát. Hérára csak a sikeres, határozott, férfias férfi - Zeusz - van igazán hatással. Ő az, aki életét beteljesítheti, vágyait betölti, akinek egy életre készséggel alárendeli magát. Igen fontosak az esküvő külsőségei is, Héra annál boldogabb, minél fényesebb, minél nagyobb szabású az esküvő. És persze gondolkodás nélkül felveszi férje nevét.


Ilyennek született, vagy ilyennek neveltük

A címbeli kérdésre - mint az ilyen kérdésekre általában, és ahogy nyilván Ti is gondoltátok - az a válasz, hogy ez is, az is. Az ember általában megfelel a nemének, gondolkodásban, viselkedésben, értékrendjében, és ezt részben a génjeiben hozza, részben meg kapja a nevelés, a szocializáció során. A lánycsecsemők már kezdetektől fogva jelentősen nagyobb érdeklődést mutatnak emberek, arcok iránt, különösen akkor, ha beszélnek hozzájuk vagy énekelnek nekik.


Segítség, megcsalom a párom!

Kiderült a hűtlenséged? Esetleg azon gondolkozol, ideje színt vallanod? Ez az írás segíthet a döntéshozatalban!


Monogámia Extrákkal?

Egyre több olyan házaspár keres meg, akik úgy érezik, hogy nehézséget okoz valamelyiküknek az, hogy ellenálljanak egy egy csábításnak. Jó az alapkapcsolatuk, egymással szeretnék leélni az életüket, azonban annak az elvárásnak nehezen tudnak megfelelni, hogy életük végéig csakis egymással éljenek házas életet, vagy hogy ne engedjék meg maguknak azt, hogy élvezhessék azt, hogy másoknak is megtetszenek.


Szexelj cseten! Biztos velem? 5 tanács nőknek, hogy neked is jó legyen!

Olyan menőnek tűnik - ugye? Érett, régi kapcsolatokat felráz egy kis távollét, a távollétben pedig egy kis szexcset. De friss kapcsolatban bizony nagyon nagyot lehet koppanni, ha nem ügyelsz eléggé arra, hogy kinek és mit beszélsz! A virtuális zsarolás, elnyomás, kiszolgáltatottság előszobája lehet a szexcset, ha nem vagy elég okos, elővigyázatos! Ésszel persze mindenképp extra klassz élmény! Megmutatjuk, hogy mire figyelj!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x