HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-05-21
Te+Én+Szex

Rendezvénynaptár
Gazdag fickó - tutibb orgazmus?

Kimutatták, hogy az anyagilag jól szituált férfiak több és minőségibb orgazmust képesek előidézni partnerüknek - vagy csak egyszerűen jobb színésznőt tudnak venni maguknak?


Tiszta szívvel megélni azt, ami másként nem lehetséges

Lassan fél éve annak, hogy azon a bizonyos napon egyszer csak szembesülnöm kellett a ténnyel… Azon a napon, amikor visszafordult bennem az író a mélyből, amikor újra írni kezdtem, amikor megfordult a sorsom, és az egész életem…


Ki üljön a szamár hátán?

Az első gyermek születése a családok jelentős részében nehéz időszak, ami nemegyszer válságot idéz elő még akkor is, ha mindketten akarták, várták a gyereket. A házaspár büszkén és boldogan tér haza a kórházból.


Erre készülj: 20 vitatéma, ami minden házasságban felmerül

A hosszú együttélés során bizony felmerülnek olyan vitatémák, amelyekre nem is gondolnál.


7 huncut tipp a nászéjszakára és a mézeshetekre (+18)

A házasodók majdnem fele nem is szerelmeskedik a nászéjszakán, mivel az esetek túlnyomó többségében már rég túl vannak az első aktuson, ráadásul az esküvő szervezésével és lebonyolításával járó fáradtságtól, feszültségtől és az elfogyasztott alkoholtól előbb álomba zuhannak, mintsem hogy sor kerülhetne a már nem is olyan nagy eseményre.


A profi és az amatőr szerető

Jó-e, ha belép a "harmadik" egy kapcsolatba? A reflexes válasz: nem! "Ne paráználkodj!" Másrészt viszont mindenki ismer olyan régóta jól működő családokat, amelyeket talán évtizedek óta kísér az "ex", vagy más harmadik személy...Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x