Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap3
Te+Én+Szex
Szex a menstruáció idején? (+18)

A havi vérzéshez kapcsolódó rengeteg tiltás és tabu között előkelő helyen szerepel a menstruáció alatti szex is. Sok nőnek e beépült tiltások vagy a megterhelő fájdalmak hatására eszébe sem jut ilyenkor a szex, mások épp ellenkezőleg, ezeken a napokon kívánják és élvezik igazán. Mi az igazság, lehet-e, szabad-e szexelni a piros betűs napokon?


Szex-masszázs - A talpak erotikája lépésről lépésre!

A fáradt lábak megérdemlik a kényeztetést. A talpak simogatása azonban nem csupán relaxáló, lazító lehet, hanem erotikus, szexis is, már ha jól csináljuk. A talp-orgazmust ugyan nem ígérhetjük meg, de azt igen, hogy az érzéki talpmasszázs fantasztikusan kényeztető élményt nyújt.


A barátaid fontosabbak, mint én vagyok

Sokan gondolják úgy, hogy csak az a jó kapcsolat, amikor semmi másra nem vágyunk egymáson kívül, vagy ha mégis, akkor az ég világon mindent meg akarunk osztani a másikkal. Tehát mindenhova együtt megyünk, mindent együtt csinálunk. Teljesen elképzelhetetlen, hogy bármelyikünk is bármilyen említésre méltó dolgot csináljon a másik nélkül. Mások viszont azt hiszik, hogy elegendő, ha a hétköznapi teendőket osztják meg párjukkal, a szabadidejükkel maguk rendelkeznek, abba ne szóljon bele senki!
A párkapcsolat: a legnagyobb spirituális tanító

A párkapcsolattól a legtöbben szerelmet, szexet, kalandot, házasságot, lelki békét vagy valami hasonlót várnak. Pedig két ember meghitt viszonya, szoros együttélése a legkomolyabb spirituális tanulási lehetőség lehet, ha megengedjük - és ha tudunk élni vele.


8 tipp a szuperszexhez

Felejtsük el a Viagrát, a szexboltokban vásárolható segédeszközöket, vagy a mesteri fokon űzött Káma-Szútrából tanult pozitúrákat! Az igazán csodálatos együttlétek az elménkben születnek.


Nő a zuhanyzóban

Sok férfi nem érti meg, hogy mit tud egy nő olyan sokáig a fürdőszobában csinálni. Az alábbi 20 pont kitűnően összefoglalja mindazt a rengeteg fontos dolgot, ami hozzátartozik a zuhanyzás szertartásához.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x