HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-12-19
Te+Én+Szex

Miről lehet felismerni egy macsót?

Elemezzük ki az irányító pasikat! Melyik típusnak mi a trükkje, mi van a lelkében, és tulajdonképpen hogyan kell kezelni őket?


Ősszel könnyebben elengedjük magunkat - kapcsolati teszttel

Ősszel könnyen elengedjük magunkat, és a nyár után inkább koncentrálunk a munkánkra, gyerekeinkre mintsem a magánéletünkre. Azonban ha hosszú távon, nem figyelünk tudatosan a kapcsolatunkra, akkor annak meglesz a böjtje.


Mennyire lehetsz önző a szexben? (18+)

Neked jó, neki jó. Ha neked jó, az neki jó, ha neked nem jó, de megjátszod, az neki sem jó... Akkor most, hogy is van ez? Mindent az őszinte örömről a legintimebb szférában.


Hogyan lehetsz a párod privát gésája?

Miként válhatunk vonzóvá, megtartva méltóságunkat a mindennapokban? Hogyan légy benne a férfi gondolataiban? Miként ápolhatjuk nőiségünket? Mit jelent, hogy a nőiség kortalan? Hogyan óvhatjuk érzékenységünket, intimitásunkat, érzékiségünket? A válaszkereséshez nyújt iránytűt és inspirációt S. Hegedüs Éva Jázmin orientálistánc-mestertanár és előadóművész, a női mozgáskultúrák és a nőiség, nőiesség szakértője.


Házasok vagy testvérek?

Gyakran elcsodálkozunk idősebb házaspárokon, mennyire hasonlítanak egymásra mozdulataikban, mimikájukban. Oly sokat ültek reggelinél egymással szemben, hogy megtanulták a másik gesztusait.


Megnyalatkozunk! Úgy eszel, ahogy szeretsz!

Jó lenne már az esti vacsi-randin tudni, milyen lehet a másik az ágyban? Sokan vágynak arra, hogy a csillogás mögé lássanak, és már a táplálkozási stílusról megtudják, mire számíthatnak a másiktól, ha végre eljutnak az ágyig. Kilenc típust, kilencféle szexuális hozzáállást figyelhetünk meg. Akár magunkat is tetten érhetjük.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x