Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap3
Te+Én+Szex
Szexelj reggel a hosszú, örömteli kapcsolatért!

A válások és működésképtelen kapcsolatok korában élünk, pedig sokszor apróságokon múlik, hogy egy házasság meddig tart. Olyasmiken, amelyek segítenek újra megélni az összetartozás élményét, mint például a sz.u.sz.sz.


17 jel, hogy készen állsz a házasságra

Azt mondják, pontosan tudni fogod, mikor állsz készen… De tényleg így van? 100 százalékosan biztos vagy benne, hogy képes vagy meghozni egy ekkora döntést? Olvasd el a következő 17 állítást, és ha a nagy része igaz rád, már kezdheted is tervezgetni a közös jövőt!


A vágy kémiája - Szerelmi hormonok

A szerelmesek között létrejövő kémia nem csupán egy kifejezés, hanem valóságalapja is van. Csupán fizikai síkon szemlélve tulajdonképpen az agy különféle vegyületeket és hormonokat bocsát ki. Lássuk, melyek ezek!
A gyönyör csúcsa: méz-szex-masszázs - vágyfokozó recepttel!

Ha a méz szóra gondolunk, édes élvezetek, forró együttlétek jutnak eszünkbe. Tudjuk, hogy afrodiziákum, és hogy beindítja kedves kedvét. De mitől ilyen vonzó a méz, és miként alkalmazhatjuk?


Szex a menstruáció idején? (+18)

A havi vérzéshez kapcsolódó rengeteg tiltás és tabu között előkelő helyen szerepel a menstruáció alatti szex is. Sok nőnek e beépült tiltások vagy a megterhelő fájdalmak hatására eszébe sem jut ilyenkor a szex, mások épp ellenkezőleg, ezeken a napokon kívánják és élvezik igazán. Mi az igazság, lehet-e, szabad-e szexelni a piros betűs napokon?


Szex-masszázs - A talpak erotikája lépésről lépésre!

A fáradt lábak megérdemlik a kényeztetést. A talpak simogatása azonban nem csupán relaxáló, lazító lehet, hanem erotikus, szexis is, már ha jól csináljuk. A talp-orgazmust ugyan nem ígérhetjük meg, de azt igen, hogy az érzéki talpmasszázs fantasztikusan kényeztető élményt nyújt.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x