HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-12-19
Te+Én+Szex

Négyszemközt egy szobában

A randevúk rendszerint nyilvános helyen kezdődnek. Amikor kettesben, négyszemközt maradunk, átlépünk egy határvonalon, és mindkét félnek oda kell figyelnie a másik testbeszédére. A kérdés az: odaadó-e vagy védekező?


Kulturális különbségek a szerelemben

Avagy a "vegyes" párok. Vagyis amikor úgyis alkalmazkodnunk kell egy másik emberhez, mit jelent, ha az illető ráadásul egy másik kultúrából jött. Egyáltalán, a mai információs társadalomban léteznek-e jelentős eltérések? Előny vagy hátrány más kultúrában felnőtt férfit vagy nőt választani?


Hogy kerül a házi kedvenc a párod helyére?

A terápiás munka egyik legérdekesebb területe, amikor párkapcsolaton dolgozunk. A hozzám fordulók sokszor keresnek meg ismétlődő párkapcsolati problémákkal. Az egyik legspeciálisabb akadály egy igazán hozzánk illő lelki társ érkezésének, amikor a házi kedvencünkkel élünk párkapcsolatot. Hogy is van ez?


Ha nem írok, ne válaszolj! A legidegesítőbb pasik a Facebookon

Mindannyian ismerjük azt a nagy gondolkodó típust, akinek lila ledekkel van feltuningolva a Suzukija, hasitasiban csörgeti az aprót, stílusa megnyerő: Karel Gott és Rezsiszilárd egy személyben, és írni is megtanult. Vagy nem, de szokott.


Az illatok titka

Ki gondolná, hogy a szerelemért, a szimpátiáért, a biztonság érzéséért az orrunk a felelős? Ugyanis az orrlyukakat elválasztó falban van az a piciny bőrdarabka, amit vomeronazális szervnek (röviden vnsz) neveznek.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x