Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap4
Te+Én+Szex
8 tünet, ami váláshoz vezet. A kapcsolat bomlásának jelei

Az ellentétek vonzzák egymást, így tartja a mondás, azonban nem feltétlenül ez a kulcsa a hosszan tartó házasságoknak.


Szexanomáliák

Mi a természet ellen való? Főleg ha a szexről beszélünk. Ha valamiről azt állítjuk, hogy természetellenes, azzal nem csak más emberek viselkedését, hanem saját viselkedésünket, fantáziánkat, igényeinket jellemezzük. Egy kételyektől megkínzott ember állít magáról például olyat, hogy "nem vagyok meleg". Ő az, aki szexuális furcsaságokat fedez fel magában, és kérdőre vonja saját magát. Perverz vagyok-e?


A legfinomabb szex-technikák - Ízleld meg! (+18)

Az ágyban a tabuk felszámolása után néhány olyan játékba is foghatunk, melyek első hallásra talán szokatlannak tűnnek, de ha kipróbáljuk őket, úgy soha nem tapasztalt gyönyörhöz juttathatjuk egymást.


Mire számíthatunk szakítás után? A gyász 5 stádiuma

Ez ugyan mindenkinél más és más, de az biztos, hogy az öt stádium megjelenik valamilyen formában.


Miért fontos megtanulni bocsánatot kérni egy párkapcsolatban?

Amikor a pár egyik tagja megbántja a másikat nagyon fontos, hogy megtörténjen a bocsánatkérés. Bocsánatkérés nélkül ugyanis nem lehet továbblépni, nem lehet a kapcsolatot a sérelem előtti időszakból folytatni. Minden egyes megbántással, sérülés keletkezik a szeretet-tankban, azaz léket kap, és kifolyik belőle a szeretet.


Segítség, megcsalom a párom!

Kiderült a hűtlenséged? Esetleg azon gondolkozol, ideje színt vallanod? Ez az írás segíthet a döntéshozatalban!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x