Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap4
Te+Én+Szex
Mit néznek meg a nők először a férfiakon?

Úgy tartják, hogy a férfiak elsőként a női lábakra és dekoltázsra figyelnek fel. De hová pillantanak elsőként a hölgyek? Testalkat vagy valami teljesen más dolog érdekli őket? A Makeup feldolgozott egy kutatást, ahol elárulták legféltetteb titkaikat az ellentétes nemmel kapcsolatban.


Anális szex - mit szeretnek és mit nem a nők? (+18)

Mindannyian különböző okok miatt választják, de senki sem beszél róla!


Megnyalatkozunk! Úgy eszel, ahogy szeretsz!

Jó lenne már az esti vacsi-randin tudni, milyen lehet a másik az ágyban? Sokan vágynak arra, hogy a csillogás mögé lássanak, és már a táplálkozási stílusról megtudják, mire számíthatnak a másiktól, ha végre eljutnak az ágyig. Kilenc típust, kilencféle szexuális hozzáállást figyelhetünk meg. Akár magunkat is tetten érhetjük.
Vegyél ki szabadságot - néha a párkapcsolatban is

Gyakori viták, veszekedések, nézeteltérések a kedvessel - nem biztos, hogy a kapcsolat végét jelenik. Lehet, hogy csak egy kis szabadságra van szükséged!


Szex és szerelem a munkahelyen: a buktatók

A munkahely mindig is kedvelt terep a szerelmes lelkek számára. Az új légkörben pedig akarva-akaratlanul is, még legszerelmesebb legboldogabb ember is körbekémlel, hogy ki-mindenkivel hozta össze a sors. Kezdetben csak megakad a szemünk egy-két csinosabb kollégán, vagy kolléganőn, ez rendben is van, később azonban, muszáj beszélgetnünk az illetővel és bizony több is történhet, mint némi kis flört.


Öt tipp a szexuális élet színesítésére

A legtöbb, hosszú ideje együtt élő pár kihívásnak találja, hogy a szexuális életüket elég izgalmassá és spontánná tegyék. Gyakran ki kell tűzniük a szeretkezés időpontját, hogy egyáltalán legyen szex közöttük. Ez nem jó!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x