HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-19
Te+Én+Szex

Rendezvénynaptár
Akarsz jó kapcsolatban élni? Kezd magadon a változást!

Ha netán azt gondolod, hogy a címben butaságokat beszélünk, nem vagy egyedül. Párkapcsolati, házassági tanácsadóként, mediátorként szerzett tapasztalataink azt mutatják, hogy a párkapcsolatok többségében a legtöbb nő és a legtöbb férfi azt gondolja, hogy akkor lenne tökéletes a kapcsolat, ha a társa megváltozna. Tévednek.


A szerelem mindent legyőz! Vagy mégsem?

A királyfi elvette Hamupipőkét, a szegényember legkisebb fia - miután legyőzi a sárkányt, félszemű óriást, gonosz boszorkát (nem kívánt törlendő) - elnyeri a királykisasszony kezét (hogy a fele királyságról már ne is beszéljünk). A fiatalok szerelme minden akadályt legyőz - a társadalmi különbségeket, a szülői tilalmat, ellenkezést - eljutnak a beteljesülésig, a házasságig. Aztán legördül a függöny, boldogan élnek, míg meg nem halnak.


Hogyan érjem el, hogy a feleségem érzelmileg közel érezze magát hozzám?

A férfiak többsége (és ezt különböző kutatások bizonyították), azért lép félre, és tart szeretőt, mert általában kevés vagy számára nem megfelelő a szex amit otthonról kap.


Négy tantra-szex tipp

Sokan szeretnék megtanulni a tantra-szex rejtelmeit, amelynek lényege, hogy az együttlét során felszabaduló energiákat visszatartjuk és magunkra illetve kedvesünkre fordítjuk azt.


Mi a siker, és mi a boldogság?

Mi a siker? És mi a boldogság? Lehetünk-e sikeresek kudarc nélkül, és folyamatosan, szüntelenül boldogok? Sokak szerint a boldogság nem más, mint a fizikai és anyagi jólét állapota. Nos, akkor senki sem boldogabb az ölben doromboló macskánál. És néha valóban irigyeljük is, de azért másra, többre vágyunk.


Szex+Presszió=Depresszió! (18+)

Rengeteg tanulmány született arról, hogy a szex javítja a morált. Jókedvet csinál, elűzi a felhőket és csökkenti a depresszió kockázatát. Hogy tehetünk mégis egyenlőségjelet a szex és a depresszió közé? A képletben van még egy tényező, mely bizony a stresszes mindennapok részévé válva nem csak a szexben fontos játékos huncutságot, hanem a depressziót is fokozhatja. Ez pedig a szexuális téren megélt pszichés nyomás.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x