Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap4
Te+Én+Szex
Taoista szex - életerő és harmónia férfiaknak! (+18)

Szexualitás és energia-áramlás taoista módra. Eláruljuk a titkokat!


Készen állsz az igazi kapcsolatra?

Lehetséges, hogy magunkban már számtalanszor kimondtuk: persze, hogy készen állunk egy kapcsolatra. De tényleg így van? 6 kérdés, amit érdemes magunknak feltennünk.


A férfias teremtő jelképek ereje

A fallikus szimbólumok a teremtés férfi részével azonosak, és semmi szégyenletes nincs bennük. Sőt, a legtöbb természeti nép büszkeségét jelenti, pont úgy, mint a terebélyes kebel egy nőnél. A fallikus szimbólumok néha egész városokat uralnak. Gondoljunk a könnyű vérű Párizsra és az Eiffel toronyra!
Amivel a férfiak kérkednek, és amire vágynak

Meg akarod érteni a férfiak nyelvét? Ha meghallod, mivel kérkedik a haverjai előtt, most leleplezheted, hogy mit is gondol valójában. Ne dőlj be! A férfiak sem beszélnek mindig egyértelműen és egyenesen! Csak a nők jobbak a szavak mögött rejlő valódi szándék megértésében. Na jó... abban IS!


A szerelem kortalan

Mi a csuda az a szerelem, és mikortól érzi azt az ember, meddig és miért, hogy már megint szerelmes? Hálás vitatéma.


Nemi vonzerő és szerelmi áhítat - Te megtaláltad a nagy Ő-t?

Nyolcmilliárd ember él a Földön. Egy nagyvárosi ember naponta átlagosan ezer új arccal találkozik, amíg bemegy dolgozni, bevásárol, edzésre vagy barátokhoz megy, esetleg bulizni támad kedve. Miért éppen ő lesz az igazi? Honnan tudhatod? A nemi vonzalom, s a nemek között fellépő rajongás titkai.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x