Szívesen ágyba menne veled? Ismerd fel a csábítás gesztusait!...
Címlap / Te+Én+Szex / Szívesen ágyba menne veled? Ismerd fel a csábítás gesztusait!

Szívesen ágyba menne veled? Ismerd fel a csábítás gesztusait!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-23

Don Juannak van egy hihetetlen képessége: a megfelelő helyen van, a megfelelő időben, és bárhol "kiszúrja" azokat a nőket, akik "igen"-jelzéseket kommunikálnak. Rájuk aztán le is csap rögvest. 

Valahányszor rendezvényen veszünk részt, óhatatlanul kezdetét veszi a titkos szemrevételezés. Vannak férfiak, akik úgyszólván rekordot döntenek a hódításban, és tíz perc alatt rabul ejtenek, és annyira elcsábítanak egy nőt, hogy az, mintegy ellenállhatatlan vonzásnak engedelmeskedve követik őket bárhová...

Udvarlási gesztusok, nőstény csábító trükkök
Az állatok viselkedésével foglalkozó kutatók azt találták, hogy a különböző fajok hímjei és nőstényei bonyolult udvarlási gesztusokat használnak: némelyek nyilvánvalóak, némelyek viszont annyira kifinomultak, hogy szinte alig lehet őket észrevenni. Például néhány madárfajtánál a hím a nőstény körül köröz, felborzolja a tollait, énekelnek, különleges hangokat és mozdulatsorokat produkálnak, hogy a nőstény figyelmét magukra vonják. Mindeközben a nőstények alig, vagy egyáltalán nem mutatnak érdeklődést.

Szívesen csábítanál? Kattints és regisztrálj!>>

Küldj udvarlás felhívó gesztusokat!
A csábítás sikere attól függ, hogy mennyire világosan tudunk udvarlási gesztusokat kommunikálni, és mennyire vesszük észre a finom elfogadó és bátorító jeleket. Nők sokkal inkább tudatában vannak a viselkedés adta jelzéseknek, mint a férfiak, akiknek a legnagyobb része, szinte teljesen vak. Érdekes az is, ahogy a Don Juan által elcsábított nők beszéltek hősünkről: "nagyon férfias", "szexis", olyasvalaki "aki mellett igazán nőnek érezheted magad", ez volt a reakciójuk arra, hogy Don Juan folyamatosan udvarlási-felhívó jeleket küldött.

Milyen gesztusok jelentik azt, hogy valaki kívánja a közeledésünket?

A pillantás intimitása
Az igazi kapcsolatok a szemkontaktusok megvalósulásával jönnek létre. Míg néhány emberrel eljutva a beszélgetésig sokkal kellemesebben érezzük magunkat, néhányan viszont pontosan fordítva, a furcsa szemkontaktusuk miatt azt a benyomást keltik, mintha megbízhatatlanok lennének. Ez azzal az időhosszal van összeköttetésben, ameddig a beszélgetőpartnerre néznek. Amikor valaki titkol egy információt, akkor a beszélgetés tartama alatt egyharmad időben néznek csak a partner szemébe. Ha a beszélgetőpartnered pillantása találkozik a tiéddel a beszélgetési idő több, mint kétharmadában, az két dolgot jelenthet az egyik: a partner nagyon vonzónak és érdekesnek tart, ebben az esetben a gyakori nézés kitágult pupillákkal társul. A másik esetben pedig ellenséges, és kihívás rejlik a pillantásában, ami nagyon jól értelmezhető az összeszűkült pupillából.

Vajon egymásnak rendelt benneteket a sors? Kukkants be szerelmi jósdánkba!>>

Argyle kutatásai alapján, ha mondjuk Kovács József sokszor néz Hamvas Bálintra, mert kedveli, Hamvas Bálint tudatalattijába világosan megérkezik az üzenet, hogy kedvelik, és mindig kedveljük azt, aki kedvel minket... vagyis bezárul a kör, lehetne lépni a következő szintre, ami a barátság. (Folytatódik! Kattints a következő oldalra.)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 21016 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x