Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap8
Te+Én+Szex
5 tabukérdés a szexről

Amit eddig senkitől sem mertél senkitől megkérdezni, vagy nem kaptál kielégítő magyarázatot... Itt és most megkapod az egyenes válaszokat!


Boszorkányok esküvői szokásai

Nagyon kevés ember ismeri a "szokásoson" túli esküvői szokásokat. Anyakönyvvezető, gyűrű, esetleg templomi esküvő, fotózkodás, lagzi… De vannak másfajta esküvők is, például a boszorkányok, mágusok, ezoterikusok is másképp házasodnak, mint az átlagos emberek.


Párkapcsolati tippek szinglipánik ellen

Járványként terjed a szingliség. Válogatás nélkül érint fiatalt, középkorút, idősebbet, szépet, kedveset, karcsút, formásat, dolgosat, karrieristát, háziast, bulizóst, fővárosit, vidékit, elváltat, függetlent, gyerekvállalót, gyerekmentest... azaz mindenkit.


Az egészséges párkapcsolat titka - 3 tipp, amivel megőrizhetjük a szerelmet

Egy párkapcsolat menedzselése mindkét fél számára nagy feladat, ami gyakran nehéznek tűnik, hosszú távon azonban mindenkinek megéri. De vajon a szerelem örökké tart? És mi az egészséges párkapcsolat titka? A következő 3 tipp segítségével könnyebb lesz eligazodni a szív kifürkészhetetlen útjain és megtalálni a harmóniát a párkapcsolatban!


Az 5 rossz házasság - minták és megoldás

Van recept a jó házasságra? A rosszra biztosan. Következzen öt olyan minta, amit jobb, ha messziről elkerülsz.


Szerelmi vetélkedő, fuldokló párkapcsolat

Az emancipáció legékesebb vívmánya, hogy a nők előszeretettel versengenek a férfiakkal, és a férfiak pedig felveszik a kesztyűt. Ez viszont a kapcsolat végéhez vezet, még ha épp a megmentése volt is a cél...Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x