Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap8
Te+Én+Szex
10 férfitípus, akivel szívesen félrelépnénk

Becslések szerint a férfiak fele, de legalább 40%-a lép félre, de mi a helyzet a nőkkel? Meglepő, de a két nem nagyon közel áll egymáshoz a félrelépési mutatók terén. Viszont jó hír, hogy a nőknek, sokszor elég gondolatban félrelépni.


A 7 legszexibb dolog, amitől a pasik megőrülnek! -  A nők pedig nem is sejtik!

Pontosan ismerjük, mi az, amivel tíz perc alatt az ujjaink köré csavarhatunk egy pasit, sokszor mégis ellene dolgozunk a természetes vonzerőnek... 7 tuti tipp, hogy ne rontsd el!


7 tanulság pasiknak - a csajod barátnőiről

Nézd meg az anyját, vedd el a lányát - a mondás igaz, de tágíthatod. Nézd meg a barátnőit is! Na nem azért, hogy őket vedd el a csajod helyett - bár erre is volt már példa a történelemben - inkább azért, mert nagyon sokat elmond róla a baráti köre! Épp úgy, ahogy rólad is!
Kihez illesz, kihez nem? - Párkapcsolatod reális jövője

Összepasszolni a másikkal, sőt, talán szerelem... A horoszkópokat olvasva, gyakran tapasztaljuk, hogy az óva int egy jegytől, egy személytől, vagy éppen bíztat minket egy irányba.


7 lépéses módszer, hogy megérezd; ő az igazi!

Biztosan előfordult már mindannyiunkkal, hogy elbizonytalanodtunk: vajon ő-e az igazi? A szerelemnek pedig csalhatatlan jelei vannak. Hallgass a megérzéseidre!


A fallikus szakasz határozza meg a személyiséget?

Freud egyedülálló megközelítést dolgozott ki a gyermek lelkének fejlődésével kapcsolatosan.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x