Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap8
hirdetés
Te+Én+Szex
Prűd vagy perverz? - Lehet-e szent a szex? (+18)

Mitől függ, hogy a szexuális életünkben érzékelhető élményeket negatívnak vagy pozitívnak értékeljük? Őszintén a legdurvább kérdésekről!


Holtomiglan, holtodiglan - meddig tart egy házasság?

A mesék általában ott végződnek, ahol az élet (legalábbis egy szakasza) elkezdődik: az esküvőnél.


Az internetes társkeresők 10 aranyszabálya - tartsd be, hogy párt találj!

Amikor kedvenc szingli barátnőmnek tanácsoltam, hogy iratkozzon fel néhány netes társkeresőre, legalább 10 okot tudott mondani, amiért NEM... én pedig egy mindennél erősebb okot mondok arra, amiért IGEN! Nagyon egyszerű, tényleg becsajozhatsz/bepasizhatsz így! Csak a lúzereknek nem sikerül. Ők ugyanis nem tudják a 10 aranyszabályt!


Hogy kerül a házi kedvenc a párod helyére?

A terápiás munka egyik legérdekesebb területe, amikor párkapcsolaton dolgozunk. A hozzám fordulók sokszor keresnek meg ismétlődő párkapcsolati problémákkal. Az egyik legspeciálisabb akadály egy igazán hozzánk illő lelki társ érkezésének, amikor a házi kedvencünkkel élünk párkapcsolatot. Hogy is van ez?


Második randi? Na azt nem! 7 tanács a korrekt lerázáshoz

Elsőre még szimpi volt, de másodikra már nem tetszik? Valahogy le kéne építeni, de hogyan?


Unalmas házasság - forró szeretővel

Vajon hányan is alszunk egy ágyban? Sok házasságban felmerülhet a gyanú ... Hiszen a szerető lénye, energiája beköltözik a hálószobánkba, befurakodik intim perceinkbe. Amikor párunk furcsa szokásokat kezd felvenni az együttlétekkor, bizony előbújik a féltékenység zöld szemű szörnye, és azt suttogja, hogy talán a kapcsolatunk már nem kizárólagos.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
x