Színpompás virágok és pálmafák - mesés kertek Bécs 22....
Címlap / Utazás / Színpompás virágok és pálmafák - mesés kertek Bécs 22. kerületében

>

Színpompás virágok és pálmafák - mesés kertek Bécs 22. kerületében

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

A Hirschstetteni Virágoskertek (Blumengärten Hirschstetten) olyan látványosság Bécs külvárosában, amelyet nálunk kevesen ismernek, pedig páratlan élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Sőt, még belépőt sem kell fizetni.  

A Donaustadt városrész központtól távolabb eső részén kiépített, 60 000 négyzetméteres parkban lenyűgöző szépségű témakerteket találunk, a Föld távoli szegleteinek jellemző növényeivel. Van többek között mexikói, indiai, őskori rész, kristályvíz-energiakert, fűszernövény-ültetvény, teknősbékás tó, vadmacska-kifutó, pálmafák, és persze virágok, virágok, virágok minden mennyiségben.A Hirschstetteni Virágoskertek kialakításakor nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a nyugalmat kereső sétálók, a kisgyermekes családok és a hobbikertészek is megtalálják itt a nekik tetsző helyeket. Találunk csöndes zugokat éppúgy, mint ötletesen kialakított játszótereket, parasztgazdaságot, állatokat és rengeteg információt is.

A belépés ingyenes, a kertek a nyári szezonban (2019. október 13-ig) 9-18 óráig látogathatóak, hétfő szünnap.

Téli szezonban (2019. okt. 15. és dec. 23., majd 2020. jan. 8. és márc. 17. között) a szabadtéri kertek nem, viszont a nyáron a közönség elől elzárt Pálmaház látogatható, keddtől péntekig 10-15 óráig, szombaton 10-18 óráig.

A park déli bejáratának címe: Bécs 22., Quadenstraße 15, a csak a nyári szezonban nyitva tartó északié: 22., Oberfeldgasse gegenüber 41.

Nézd végig képsorozatunkat!
Fotó: Rózsa Melinda (Rose)
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4891 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x