Mi alapján válasszunk szállást nyárra?
Címlap / Utazás / Mi alapján válasszunk szállást nyárra?

>

Mi alapján válasszunk szállást nyárra?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-18

Hamarosan itt a nyári szabadság-szezon, ezért érdemes már most megtervezni a forró hónapok programját. A kikapcsolódás legjobb módja a nyaralás. Sokaknak ilyenkor egyből egy külföldi tengerpart jut eszébe, de szerencsére már egyre többen fedezik fel szívesen hazánk rejtett kincseit. Akár itthon, akár külföldön szeretnénk tölteni a vakációt, minden esetben elmondhatjuk, hogy a szálláskínálat nagy, így nem egyszerű feladat kiválasztani, hogy hova menjünk. Ebben a cikkünkben bemutatjuk, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, szálláshely kiválasztása során.  

Mind szeretnénk, hogy a nyaralásunk tökéletes legyen. Ehhez azonban nem elég a megfelelő úti cél meghatározása, bizony a szállás is sokat nyom a latban. Mivel a legtöbb esetben nem ismerjük az adott szállást, ezért kénytelenek vagyunk az internet szavára hagyatkozni. Ha a feltöltött fotók és leírások alapján úgy érezzük, megtaláltuk a tökéletes hotelt, akkor következő lépésben mindenképp olvassuk el a róla írt értékeléseket. Cikkünkben most a Kastélyhotel Sasvár google értékelései alapján fogjuk bemutatni, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni. 
A szép külső nem minden 
Ugyan nagyon sokat számít, hogy milyen igényes környezetben töltjük el szabadidőnket, ez azonban nem minden. Figyeljünk oda, hogy a személyzet kedves legyen, illetve nézzük meg, hogy kínálnak-e extra program lehetőségeket, esetleges rossz idő esetére.

Alább mutatunk néhány 5*-os vendég értékelést erre vonatkozóan:
„2017 áprilisában a 25. házassági évfordulónk alkalmából voltunk először a Kastélyszálló vendégei. Azóta már többszörös visszajáró vendégek lettünk mert nem csak a csodás külső fogott meg minket, hanem a profi és barátságos személyzet minden tagja, a tisztaság, a finom ételek. Most a 31. évfordulónk és tavaly a 30.-kat is itt ünnepeltük! Nagyon sokféle szórakozási lehetőség van épp ezért minden percet a kastélyban töltünk. Az esti 10-órai harangjátékot sosem hagyjuk ki. Mindenkinek ajánlom, egyszer menjen el, ha tökéletes pihenésre vágyik!!!” 
„Nyár végén töltöttem csodás napokat a kastélyhotelben. A környezet csodás, a berendezés elegáns!Tisztaság, előzékenység, kiváló ellátás! Finom ételek, borok. Kiállítás, harangjáték, a múlt emlékeinek őrzése, elismerésre méltó. Nagyon kulturált szolgáltatások, köszönöm! Jó szívvel ajánlom! Ezt látni kell!”
„Lakosztályt választottunk, pazar volt az élmény.Sok dolgot lehet csinálni helyben. Az udvart körbesétálni is külön program.Mindenki kedves volt, segítőkész és a humoruk is helyén volt. Külön öröm, hogy nem fapofa emberek álltak rendelkezésre.Kikapcsolásra, semmittevésre is kiváló a hely vagy akár aktív pihenésre is (tenisz, kosár, squash, bowling, billiárd, stb.)”
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon(X)
 
 
[ 868 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x