Vatikáni húsvét - Esőben
Címlap / A nyúlon túl / Vatikáni húsvét - Esőben

Vatikáni húsvét - Esőben

Forrás: MTI
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

Szerte a világban keresztények milliói ünnepelték vasárnap a húsvétot. A zuhogó esőben tartott vatikáni szertartáson XVI. Benedek pápa olyan megoldásokat sürgetett húsvéti üzenetében, amelyek megóvják a közjót és a békét Tibetben, a Közel-Keleten és Afrika válságövezeteiben. 

 Katolikus és protestáns hívők ezrei ünnepelték Krisztus feltámadását Jeruzsálemben, a Szent Sír-bazilikában, amelyet azon a helyen emeltek, ahol a keresztény hit szerint keresztre feszítették és eltemették Jézust, és ahol feltámadott. Nagy-Britanniában Rowan Williams, Canterbury érseke, az anglikán egyház vallási vezetője húsvéti szentbeszédében "a modern társadalom kapzsiságát, mohóságát" ostorozta.

Az ortodox többségű Oroszország fővárosában, Moszkvában a Szeplőtelen Fogantatás-katedrálisban ünnepelték a katolikusok a húsvétot. Az orosz ortodox egyház feje, II. Alekszij pátriárka, akinek egyháza április 27-én (a Julianus-naptár szerint) ünnepli a húsvétot, üzenetet intézett XVI. Benedekhez, egészséget boldogságot és Isten segítségét kívánva neki - jelentette az orosz Interfax hírügynökség.
(MTI)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1508 ]


Pogány húsvéti tojás jósda
Melyik tojást választanád, ha csak egyet szabad? Kattints rá!
(Utána persze megnézheted a többi tojás jelentését is, de mindig az első az igaz Rád!)
 
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x