Húsvéti dekorötletek - mi van a barkán túl?
Címlap / A nyúlon túl / Húsvéti dekorötletek - mi van a barkán túl?

Húsvéti dekorötletek - mi van a barkán túl?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-08

Miért jó húsvétkor felfrissíteni a lakásunk dekorációját? Hogyan készüljünk elegánsan, de mégis olcsón az ünnepre? Ötletek, amelyeket egyszerűen és kevés idő ráfordításával is elkészíthetsz, beszerezhetsz, megalkothatsz. A Húsvét a tavasz és a megújulás ünnepe is - öltöztesd friss, fiatalos, tavaszi hangulatba a lakásodat a Harmonet lakberendezője, Balogh Orsolya segítségével! 

Miért érdemes megújítani a lakásunk dekorációját húsvétkor?
  • A tavasz érkezésével kevesebbet vagyunk a falak között, így elrakhatjuk a vastag takarókat és a kötött párnákat, helyette lepjük meg magunkat vidám, üde, tavaszi színekkel, amik megjelenhetnek a függönyön, párnákon és persze a dekorációs kiegészítőkön.
  • Ha tartjátok a hagyományokat, akkor ilyenkor az egész család megfordul nálatok, így mindenképpen jó, ha valamivel elkápráztatod a családtagjaidat.
  • Hogyha pihenni fogtok az ünnep alatt, akkor pedig jó kedvet varázsolhatsz magatok köré.
  • A kellemes idő miatt újra előkerülhetnek az illatos és szépséges virágok. Kötelező meglepni magatokat vele!

Hogyan csináljam?
  • A nappali közepére készíthetsz vagy vásárolhatsz egy ilyen papírból készített díszt, ami már önmagában is vidám hangulatot teremt. Hogyha a lámpád formája lehetővé teszi, akkor tedd köré a papírdekorációt, így este érdekes fény-árnyék hatásokat fogtok elérni.

  • Virágok minden mennyiségben! Lehet őket üvegbe, vagy horgolt kis tartókba helyezni, mindenképpen friss hatást fogunk vele elérni.

  • Adjuk meg a módját a vendégek fogadásának és a saját étkezéseinknek is. Hogyha kis gyermekeid vannak, akkor lepd meg őket és magatokat egy finom ebéddel, amihez készíthetsz egy ehhez hasonló érdekes és esztétikus dekorációt. Vedd meg az alapanyagokat és bízd rá akár a párodra, akár a nagyobb gyerekeidre, így nekik is élvezetes és emlékezetes lesz az idei húsvét.

  • Az előszoba, vagy akár az étkezőasztal dekorációja is lehet a tojásfa.  Néhány ágat rendezz bele egy nagyobb üvegbe, vagy vázába, majd aggasd rá a készen kapható tojásokat, amiket hatalmas masnikkal díszíthetsz.


Hogyha várjátok a locsolkodókat és a vendégeket, akkor ne feledkezz meg a nasikról. Hogyha úgy tálalod, mint én , akkor egyben dekorációs elemmé is válnak. Esztétikus, szép és persze finom!


A húsvét elengedhetetlen kelléke a tojás. Ha azonban unod a megszokott felhasználását, akkor neked ajánlom a következő megoldást: tojásgyertya


Egy kellemes ajtódísszel már a bejáratnál tudhatják a látogatók: itt bizony örömmel várnak minket. Választhatunk előre elkészített darabot is, vagy készíthetünk a számunkra kedves tárgyakból, bogyókból, növényekből, textilekből


Balogh Orsolya
www.boccadesign.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 8169 ]


Pogány húsvéti tojás jósda
Melyik tojást választanád, ha csak egyet szabad? Kattints rá!
(Utána persze megnézheted a többi tojás jelentését is, de mindig az első az igaz Rád!)
 
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x