Képek szobám falán
Címlap / A nyúlon túl / Képek szobám falán

Képek szobám falán

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-04

Dél van, de még ágyban vagyok, és semmi nem kényszerít arra, hogy felkeljek, úgyhogy csak bambulok ki a fejemből ide-oda. Aztán egyszer csak megakad a tekintetem egy képen a szobám falán, aztán rásiklik a másikra, a harmadikra 

Ma reggelre kelve iszonyatos migrénnel ébredtem.„Boldog tavaszt, szép húsvétot!”- szólt hozzám a lelkem. „Na, de így hogy legyek boldog, ha lüktet az agyam, forró az ágyam, és fáj az ágyékom is?” –kérdeztem én a lelkemet.

Azt mondta, hogy nagyon egyszerűen; telefonáljak be a munkahelyemre, és mondjam el, amit érzek, aztán szépen és épen, maradjak itthon végre. „Eleget pörögtél az elmúlt napokban, túl sokat is dolgoztál mindenkiért. Adj egy napot most már magadnak is!” „Hát jó - , egyeztem bele, - megteszem, amit kívánsz lelkecském.” Betelefon, lezuhany, visszabújágy, kalmopyrin, újabb szundi, nagy és kis álmok, ébredések, pisilések, elengedések, szép húsvét előtti tisztulásos délelőtt.
Lélekemelő fórum

Dél van, de még ágyban vagyok, és semmi nem kényszerít arra, hogy felkeljek, úgyhogy csak bambulok ki a fejemből ide-oda. Aztán egyszer csak megakad a tekintetem egy képen a szobám falán, aztán rásiklik a másikra, a harmadikra, majd így körbe- körbe nézegetem, hogy hát hol is fekszem én. Évekkel ezelőtt tehettem fel az egyik képet, a másik írást, a harmadik rajzot, és most csak nézem, hiszen van időm nézelődni, hogy miket mondanak nekem ezek a falak. Kiolvasom a falaimat végre. Végtére is az én falaim, ha falatnyiak is.

A legszebb talán az, ami a bejárati ajtóm belső felén van. A kisebbik lányom írta egykoron, amikor még nem volt kamasz (sem komisz), Úgy tűnik, egy szülinapomra írta, és ez áll rajta és így: SZErény.
RETtenthetlen
LEKüzdhetetlen
Vagy!
Amúgy boldog szülinapot!
A „Szeretlek” szó mindegyik szótagja más-más színnel van megrajzolva.

Erőgyűjtés céljából, no meg hogy emlékezzem a régi szép időkre, ezt szoktam olvasgatni esténként. Örülök, hogy ilyen fantasztikus tulajdonságokat látott bennem a lányom valamikor. És szeretném, ha igaz lenne, és főleg azt, ha még most is így gondolná őkigyelme.
De jó is lenne! Sóhajtok magamban.

Aztán fájó fejemet, égő szemeimet tovább fordítgatom a falon, és meglátom hajdani tizenéves jómagam leporellós fényképeit. Egy akkoriban legjobb és legismertebb fényképésznél készültek. Szép és okos vagyok rajta, nem biztos, hogy szerény, hogy leküzdhetetlen vagy hogy rettenthetetlen, inkább romantikus a hosszú hullámos barna hajammal és a szomorú mély tekintetemmel, amelyekben néha-néha megcsillan az értelem és a humor szikrája is talán.

Pedig akkor még nem is tudtam, nem is tudatosult bennem, hogy a HUMOR az az égi kegyelmi ajándék a számomra, amit semmiért nem adnék oda senkinek sem. Az utolsó pillanatban is ezt a minőséget kérem szépen az égiektől segítő, átvezető (átvészelő) társul, magam mellé. A humor az, amely a szeretet virága, abból fakad és illatozik, buján virágzik szerteszét, és görgeti a nevetést ajkakról, ajkakra, lelkekből, lelkekbe.
A másik falamon kinagyított két angyal képe van és a hozzájuk tartozó szavak: HUMOR ÉS ÖRVENDEZÉS.

Amikor a transzformáció játékot fordítottam, akkor kaptam ezeket az angyalokat ajándékba a kiadótól, aztán egy egész tablónyit, amin a játék összes angyalai rajta vannak. ŐK is ezen a falamon, éppen az ágyam fölött őrködnek és vigyáznak rám.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 4238 ]


Pogány húsvéti tojás jósda
Melyik tojást választanád, ha csak egyet szabad? Kattints rá!
(Utána persze megnézheted a többi tojás jelentését is, de mindig az első az igaz Rád!)
 
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x