Szenior Mozgásnap a Sport11 központban!
Címlap / Ajánló / Szenior Mozgásnap a Sport11 központban!

>

Szenior Mozgásnap a Sport11 központban!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-20

"Bizonyítsuk be együtt, hogy a mozgás öröme kortalan" - szól a Szenior Mozgásnap szlogenje, amelyet a Nyugdíjasok Országos Szövetsége szervez október 19-én, a Sport 11 központban. Az idősebb korosztálynak szóló rendezvény ingyenes, programjai között számtalan népszerű mozgásformát találunk az óriás logikai játékoktól a szeniortáncig.  

A Nyugdíjasok Országos Szövetsége (NYOSZ) évek óra kommunikálja a rendszeres mozgás előnyeit az idősebbek körében, mindemellett különböző események szervezésével igyekszik meghozni a szeniorok mozgási kedvét. Ennek a kezdeményezésnek a kiemelkedő eseménye idén a Szenior Mozgásnap, amelyet eredetileg szeptember 24-ére terveztek, de a rossz időjárás miatt elmaradt. A rendezvényt október 19-én pótolja a NYOSZ, az ingyenes, egész napos eseményre az ország minden tájáról várják a nyugdíjasokat. Most nem lehet probléma az esős, hideg időjárás sem, hiszen a Szenior Mozgásnapra a Sport 11 központban kerül sor, amelynek címe: 1112 Budapest, Kánai út 2.

 
 A Szenior Mozgásnapon mindenki megtalálhatja a neki tetsző mozgásformát a pingpongtól a különböző labdajátékokig, hiszen lesznek nagyobb felkészültséget igénylő sportesemények és könnyű, mindenki számára teljesíthető mozgásos programok egyaránt. A programok közül nem maradhat ki a rendkívül népszerű szeniortáncház sem, ahol a mozgás mellett a felszabadultságé és a jókedvé a főszerep. A rendezvényre nem szükséges előzetes regisztráció, a játékokra, programokra a helyszínen egyénileg lehet majd jelentkezni. Az aktív, egészséges életmód nem merül ki a sportolásban, a résztvevők különböző szűrővizsgálatokon mérhetik fel az egészségügyi állapotukat, illetve kipróbálhatják a stresszoldó masszázst is. Ezen túl érdekfeszítő előadások is várják a résztvevőket, amelyeken hasznos tudást szerezhetnek az energikus életmóddal kapcsolatban. 

 

Az eseményre Dr. Nagy Sándor, a Nyugdíjasok Országos Szövetségének szenior mozgásszakértője elmondta: „A rendszeres mozgás a 60 év felettiek körében sajnos igen ritka, holott a testi-lelki egészség egyik kulcsa a rendszeres mozgás idősebb korban is. Ezért szervezzük meg a Szenior Mozgásnapot is, amely a lehető legjobb alkalom arra, hogy megtapasztaljuk együtt a mozgás örömét.”
 
További információk a www.amozgaskonnyedsege.hu weboldalon olvashatóak a rendezvényről.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1915 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x