Titkok és a hozzá való titkos hely
Címlap / Ajánló / Titkok és a hozzá való titkos hely

>

Titkok és a hozzá való titkos hely

Forrás: Lazula
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Gyönyörű ez az ősz. Most tényleg az. Szépen közeledett, finoman, már-már óvatosan, nehogy megbántson minket azzal, hogy elnyeli a nyarat. De végül megtette. Elérkezett az idő, hogy lemondjuk a zöldellő lombokról, a napsütötte ébredésről. Nem maradt nekünk sok: szél, faágak és fodrozódó pocsolyák. Így hát búvóhelyet kerestünk. És találtunk.  

Néha el kell bújni. Nem otthon, mert az túl ismerős. Nem egy füstös lebujban, mert az nem elegáns és mégsem vagyunk teljesen egyedül, hacsak nem mienk a lebuj. 
 
De elbújni kell. Muszáj kikapcsolni, lelassulni, átgondolni és átengedni minden tartalmas történést, legyen az pocsék vagy szenzációs. Át kell folyatni a rendszeren, körbejárva, megrágva és megtartani belőle ami érték, ami fontos, ami még számíthat. A többit engedni. 
 
De ehhez hely kell. Tér. Inspiratív szeparáció. Hívjuk így. 

 
A titkos helyek lényege két dolog: a titkosság és a menőség. A teljesen totálisan kikapcs helyzet az agyadnak, a lelkednek. A mindenségnek. 
 
Nem sok ilyen hely van egy nagyvárosban. Nem sok van Budapesten. Vagy ha mégis, akkor azok nagyon titkosak. Többségük csupán a Belső Kör számára válik elérhetővé. 
 
A Titkos Kert nem ilyen. Megvan az a bizsergető izgalma a helynek, hogy maradhatsz arctalan, de mégis elegánsan legális. Egyedi belépőkód, egy szinte jelöletlen pinceajtó, majd miután kinyitod, vár valami, ami akkor és ott csak a tied. 

 
Az ajtó becsukódik mögötted. A tér átalakul. Még talán az idő is meggörbül kicsit. 
 
Erre az időre eggyé válhatsz a Titkos Kerttel. 
Háborítatlan percek állnak össze órákká mindaddig, amíg úgy nem érzed, felkészültél. 
Visszamehetsz. 
Vár a világ. 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1500 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x