Tableten mesél a nagymama Teónak
Címlap / Ajánló / Tableten mesél a nagymama Teónak

>

Tableten mesél a nagymama Teónak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-21

Pipp és Polli, a legkisebbek barátai a karácsonyra készülnek. Egy friss 3-5-8 perces meseválogatás segít ellazulni az ünnepi rohanásban. Pásztohy Panka új könyve a Skype-nagyszülőkről és Skype-unokákról szól. Pagony-könyvek a karácsonyfa alá!  

Axel Scheffler: Pipp és Polli – A karácsonyfa

Pippet és Pollit nem kell bemutatnunk a legkisebbeknek és családtagjaiknak. Kalandjaik hihetetlen népszerűségnek örvendenek a gyerekek körében. Egymás iránti őszinte szeretetük megható, ráadásul velük aztán tényleg mindig történik valami izgalmas! Ha néha meg is bántják egymást, együtt mindig megtalálják a gyógyírt a problémákra.
 
 

Axel Scheffler új könyvében a két jóbarát karácsonyfát díszít, de amint Polli kimegy a szobából, a csokiból és cukorkából készült csillagok és házikók rejtélyes módon egymás után eltünedeznek a fáról. Különös véletlen, hogy Pippnek ezután nagyon megfájdul a pocakja? Szerencsére Polli jó példát mutat problémakezelésből: nem neheztel kis barátjára a pusztítás láttán, hanem kitalálja, hogy készítsenek új díszeket papírból. Ezeket már Pipp sem fogyasztja el, így a hasfájást felváltja a karácsonyi hangulat! Ez a mókás történet biztosan mosolyt csal minden családtag arcára, bármilyen durcás volt is korábban. 

A könyvet ajánljuk türelmetlen piciknek, haspókoknak, és az ünnepek elkötelezett rajongóinak.

Korosztály: 0-3 éveseknek
Ár: 1990 Ft

Anne Ameling: 3-5-8 perces mesék Mikulásra és karácsonyra


A tavalyi év egyik sikerkönyve volt a 3-5-8 perces mesék-sorozat, mert az összes mese végtelenül kedves, igazi esti olvasmány, amely után garantáltan pillekönnyű álmaik lesznek a gyerekeknek.

A sorozat arra hivatott, hogy ha az ember estére nagyon fáradt, és már semmi másra nem vágyik, csak hogy a fejére húzza a takarót, a mesék akkor is csepegtessenek az életünkbe egy kis meghittséget és nevetést. Mivel a mesék változó hosszúságúak, kisebbek és nagyobbak is élvezettel hallgatják majd őket. A három perces kis történetek a legfárasztóbb nap végére is beférnek lazításképp, a hosszabb mesék pedig kényelmesebb délutánokhoz választhatók.


Az friss kötetben megjelent közel húsz történet tökéletes választás az adventi időszakra: minden napra jut belőlük egy. Találhatunk a könyvben sárkányos, hógolyózós, szarvasos, Északi-sarkos sztorit is, sőt, a három királyok is felbukkannak!

Korosztály: 3-6 éveseknek
Ár: 2990 Ft

Pásztohy Panka: Halló, mama!

Az elmúlt évtizedben sok ezer magyar család költözött külföldre, a nagyszülők pedig gyakran az interneten keresztül tartják a kapcsolatot az unokáikkal. Nekik szól ez a könyv, nagymamáknak és unokáknak, akik igaz, hogy egy évben talán csak egyszer találkoznak, de nap mint nap leülnek beszélgetni a képernyő elé.

A könyv főszereplője, Teó is nagyon messze él a nagyszüleitől. Olyan messze, hogy a család nem ugorhat fel minden szünetben a fapados gépre, hogy találkozhassanak a nagyiékkal. Ezért a nagymama és a nagypapa mindennap felhívja Teót, és a tablet képernyőjén keresztül beavatják egymást az életük részleteibe. Teó az ajándékait, a rajzait mutogatja nekik, a nagypapa a rózsákat, a kertjét. De a nagymama minden este mesél is Teónak a tableten keresztül, amitől különösen bensőségessé válik kettejük kapcsolata.


Teó történetében magára ismerhet sok-sok külföldön élő magyar gyerek, ahogy sok-sok itthon maradt nagymama és nagypapa is. Persze néha nagyon jó találkozni, de ez a mese mindenkit meg fog győzni arról, hogy ez a fajta távkapcsolat nagyon is tartalmas, értékes és szeretetteli lehet.

Korosztály: 5-8 éveseknek
Ár: 1990 Ft 

 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1344 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x