Ismeritek Ragacsot? No és Matricás Lacit? Meg az öt csúfságot?...
Címlap / Ajánló / Ismeritek Ragacsot? No és Matricás Lacit? Meg az öt csúfságot?

>

Ismeritek Ragacsot? No és Matricás Lacit? Meg az öt csúfságot?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-27

A Pagony sok-sok újdonsággal jelentkezik idén télen. Ezek között a kisebb és a nagyobb gyerekek, sőt még a szülők is megtalálhatják a legjobb ajándékot és olvasnivalót a hideg estékre.  

Julia Donaldson: Az öt csúfság (Axel Scheffler rajzaival) 

A gnú, a foltos hiéna, a füles keselyű, a varacskos disznó és a marabu mind nagyon csúnyának látja saját magát. „Itt jön az öt csúfság! Itt jön az öt csúfság! Mindenki fél tőlünk, ez a fő tanulság! Hatalmas betűkkel írja minden újság: Összeállt öt csúfság, összeállt öt csúfság!” Mégis vannak, akik nagyon szépnek és okosnak látják őket: a gyerekeik! Olvassátok el ezt a megható, kedves kis történetet, sok minden kiderül belőle a szeretetről, a családi kötelékekről és a belső bizonytalanságról. Minden kisgyerek polcán ott a helye!

Cikk Julia Donaldson könyveiről: https://www.pagony.hu/szeretheto-szornyek

Korosztály: 2-5 éveseknek
Ár: 2490 Ft 

Vadadi Adrienn: Matricás Laci és a múzeumi rablás
(Mayer Tamás rajzaival) 

Matricás Laci védjegye, hogy akármerre rabol, matricákat hagy maga után. Micsoda elvetemült gazember! Szerencsére Sárika előtt semmi nem marad titokban, a szemfüles, vidám kislány az egyetlen, akitől a rabló fél. Most ráadásul egy hihetetlenül híres festményt készül elrabolni. Vajon Sárika ezúttal is útját állja? A Most én olvasok!-sorozat könyveit a kisiskolás korosztályoknak állítottunk össze, hogy az olvasás már elsőre sikerélmény legyen! A sorozatban a történetek lazán összefüggnek egymással, de természetesen önállóan is olvashatók, és szintről szintre vezetik a gyerekeket az olvasásban.

Cikk a sorozatról: https://www.pagony.hu/most-en-olvasok 

Korosztály: 6-9 éveseknek
Ár: 2200 Ft 
Wéber Anikó: Ragacs, a hős kismacska
(Buzay István rajzaival) 

Wéber Anikó kedves, humoros és érzékeny meseregénye megmutatja, hogy milyen félénknek és bátornak lenni, hogyan tudja valaki legyőzni a félelmeit – és ebben hogyan támogatja a főszereplő cicát, Ragacsot mindig megértő, szerető cicamamája. Ragacs mindig éhes, mindig fülig maszatos kismacska. Könnyen megijed: fél az idegen kismacskáktól a parkban, fél az új szomszédtól, a rossz álmoktól és főleg a Macskák szigetének peremén élő haramiáktól, a Surranóktól. Otthon szeret játszani a mamájával, vagy a felhúzhatós egerére vadászni a papájával, de legjobban szeret ajándékot kapni a Macskamikulástól. Ragacs mégis nagyon hősies, mert amikor igazán szükség van rá, akkor legyőzi a félelmét, és akár a Surranók tanyájára is belopakszik, hogy segítsen a társainak.

Interjúnk a szerzővel: https://www.pagony.hu/senki-sem-lesz-kevesebb-attol-ha-neha-fel-vagy-megijed-valamitol
Cikkünk a könyvről: https://www.pagony.hu/ragacs-a-hos-kismacska-2018-10-04-000000-2

Korosztály: 5-8 éveseknek
Ár: 2990 Ft

 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1179 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x