Kuflik meg népmesék
Címlap / Ajánló / Kuflik meg népmesék

>

Kuflik meg népmesék

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-25

Tavaszváró könyvek a Pagonytól, amíg eljön az igazi kirándulóidő!  

Dániel András: Kuflik a föld alatt
A szerző illusztrációval (3-99 éves kor között mindenkinek)

Kövesd a kuflikat a föld alá! Ki gondolta volna, hogy az elhagyatott réten még a föld alatt is izgalmas dolgokat lehet találni? Zödön a hernyótökmagok elültetésében segít Hildának, és olyan mély gödröt ás, hogy egyszer csak beszakad alatta a föld! És akkor, a mélyben egészen furcsa lényekkel találkozik…

A második mesében pedig Dániel András olyan merészet lép, amit valószínűleg még egy mesekönyvíró sem mert. A második mesébe ugyanis nem történik semmi. De az a semmi nagyon szórakoztató… A kuflik az egész történet alatt azon töprengenek, hogy útra kelljenek-e, a mese maga pedig azon tépelődik, hogy elkezdődjön-e. Mindez úgy megjelenítve, ahogy csak Dániel András tud mesélni.

Dániel András bumfordian humoros és kedves meséit az ovisoknak és kisiskolásoknak ajánljuk, de a szüleik is jókat fognak kuncogni olvasás közben!

Három népmese Axel Schefflertől
(A három kismalac és a farkas, A három kívánság, Csizmás kandúr)
A szerző illusztrációval (3-6 éveseknek)

Három kicsi kötetben három népmese jelent meg a Graffaló illusztrátorától. Axel Scheffler legújabb, legkisebbeknek szóló köteteiben olyan meghatározó európai népmesékett bújtatott új köntösbe, amelyeknek már több változatával is találkozhattunk, hiszen mindhárom történet számos gyűjteményben megjelent már különféle átiratokban.

Axel Scheffler képein keresztül érezhetővé válik a történetek több évszázados múltja, ugyanakkor belecsempészett a rajzaiba olyan apró részleteket is, amelyek mind a felnőtt, mind a gyerek olvasó számára tartogatnak valami újat és szórakoztatót. A szerző-illusztrátor részletgazdag illusztrációi tele vannak humorral és szerethető karakterekkel.

cikk a könyvekről
 

 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1348 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x