Mesék és mesélők élőben a Nyári PagonyFeszten
Címlap / Ajánló / Mesék és mesélők élőben a Nyári PagonyFeszten

>

Mesék és mesélők élőben a Nyári PagonyFeszten

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

Idén új, nagyobb helyszínen, a Dürer Kertben várja a Pagony Kiadó a kikapcsolódni vágyó családokat hagyománnyá vált fesztiváljukon, a Nyári PagonyFeszten. Az évek óta népszerű, egynapos program így tágasabb helyen, a szokásosnál is gazdagabb műsorral várja a különböző érdeklődésű és korosztályú gyerekeket és felnőtteket.  

Sok új könyv játékos bemutatójával készül a Pagony. Sőt, Gryllus Vilmos koncertjével van kezdés, és olyan ikonikus szerzőkkel találkozhat és játszhat közösen a család, mint Berg Judit, Dániel András vagy Marék Veronika!

A PagonyFeszt június 1-jén lesz a Dürer Kertben. Jegyeket ezúttal a tixa.hu oldalán lehet beszerezni. A helyszínen korlátozott számban lesz jegyértékesítés, így, aki biztosan be szeretne jutni, időben szerezze be a jegyét online!Színpadi programok:

10.00 GRYLLUS VILMOS-KONCERT

10.30 TE TUDSZ EGÉSZ NAP JÁTSZANI? | Bemutatkozik Lencse Máté–Jesztl József: Jól játszani – 7 táblás játék című könyve.

10.40 DE KI AZ AZ ALFA BÁCSI?! | Gyabronka József mesél Marék Veronika–Baranyai (b) András: Alfa bácsi című mesekönyvéből.

11.15 SEGÍTS AZ ORRSZARVÚNAK BARÁTOKAT TALÁLNI! | Bemutatkozik Majoros Nóra– Paulovkin Boglárka: Az orrszarvú és a madarak c. mesekönyve

11.30 MINISZÍNHÁZ | Bemutatkozik Bán Zsófia–Nagy Norbert: Vagánybagoly és a harmadik Á, avagy mindenki lehet más című könyve.

12.00 JÁTSSZ EGY NAGYOT A KEDVENC MESEÍRÓIDDAL | Bemutatkozik a 3-5-8 perces mesék utazáshoz és kalandozáshoz című meseantológia a legjobb magyar szerzőkkel, Marék Veronikától kezdve Berg Juditon keresztül Dániel Andrásig!

12:30 PAGONY VÁNDORTOLL DÍJÁTADÁS | A díjat idén a tavalyi nyertes, Kertész Erzsi adja át. De vajon kinek?

12:45 BÁBOZZ MASZATTAL! | Elevenítsd meg Berg Judit –Agócs Írisz: Maszat a repülőn című könyvét a Maszat játszótéren Mórocz Adriennel!

13.00 KIKI ÉS KERI | Varázslatos előadás Mórocz Adrienntől Kiss Judit Ágnes–Szulyovszky Sarolta: A tündérkeresztanya című könyvéből.

13.30 INTERAKTÍV FELOLVASÓSZÍNHÁZ IDŐTLEN MESÉKBŐL | Bemutatkozik Paulik Mónika és Buzay István: Saci és Samu – Időtlen nyár című mesekönyve.

14.00 CIRKUSZ A KUFLIKKAL!!! | Ismerd meg a Kokopelli Jazz Matinét és a Kuflik és a pofavágóverseny című könyvet – a porondon Dániel Andrással!

14.30 ZÁRÓSZÁM | Pofavágó verseny

 
 
A fesztivál alatt egész nap zajló programok:


Látogass el a Tintaló Társulás minicirkuszába! Az aprócska porondon fából faragott elefánt, bohócok, légtornász, egyensúlyozó-művész ejti ámulatba a nagyérdeműt! Vonatozz és próbáld ki az összes régi és új favonatot a Brióval! Társasozz, próbáld ki a régi és új Pagony játékokat! Egyél, igyál és FAGYIZZ egész nap! Vásárolj kedvezményesen Pagony könyveket és játékokat! Dedikáltass a kedvenc szerzőiddel! Kézműveskedj egész nap!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1128 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x