Marko Kloos és Ray Bradbury nyitja az őszi sci-fik sorát
Címlap / Ajánló / Marko Kloos és Ray Bradbury nyitja az őszi sci-fik sorát

>

Marko Kloos és Ray Bradbury nyitja az őszi sci-fik sorát

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-12

Két sci-fivel indítja az őszt az Agave Kiadó. A most megjelent köteteket elsősorban a régebbi rajongóiknak ajánlják.  

 

A negyedik részéhez érkezett Marko Kloos Frontvonalak-sorozata: a Renegátokban folytatódik az emberiség csillagközi harca a nyurga nevű idegen fajjal, ám ezúttal nem várt fordulatot vesznek az események, és Andrew Graysonnak egy titkos felderítő küldetésre kell indulnia mindentől távol, aminek a tétje viszont nagyobb, mint valaha.

Ez a katonai sci-fi sorozat Amerikában óriási népszerűségnek örvend (idén lépték át az egymillió eladott példányt), és itthon is biztos rajongói bázist szerzett magának az elmúlt három évben, ráadásul most már mindössze két könyv választ el minket a befejezéstől. Még nem késő elkezdeni az elejétől, de nem árt tudni, hogy a Frontvonalak című első rész lassan kezd kifogyni.Még egy igazi klasszikus kerül most terítékre: új fordításban kerül a boltokba Ray Bradbury egyik legfontosabb műve, Az illusztrált ember. A sci-fit szépirodalmi magasságokba elsőként felemelő Bradbury 1951-ben megjelent második novelláskötete immár évtizedek óta klasszikusnak számít, és mit sem vesztett sem aktualitásából, sem erejéből.

Történetei akár a Földön játszódnak, akár a Marson, középpontjukban mindig az ember áll. Az ember, aki akkor is a társát támadja, amikor szkafanderben tehetetlenül sodródik az űrben. Aki a marslakókat is meg akarja téríteni. Aki inkább robothasonmást készíttet, minthogy maga oldja meg az élete problémáit. 
 
 
 
[ 405 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x