Soha nem szabad feladni a küzdelmet a babáért!
Címlap / Ajánló / Soha nem szabad feladni a küzdelmet a babáért!

>

Soha nem szabad feladni a küzdelmet a babáért!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-10-05

A Csendes gyilkos című könyv az anyává válás rögös útjáról szól, melyben a főhős versenyt fut az idővel az endometriózis árnyékában. Dr. Jekkel Gabriella legújabb regénye már megtalálható a könyvesboltokban.  

Az endometriózis rettenetes fájdalommal és lelki traumával jár. A könyv tulajdonképpen dr. Jekkel Gabriella saját története, mivel szinte az első volt Magyarországon, akinél ezt a betegséget diagnosztizálták, ráadásul súlyos formában.

Mit tesz meg egy nő azért, hogy Anya lehessen? Meddig képes elmenni akkor is, ha az orvosok már lemondtak róla? 

Egy évtizedes küzdelem és fájdalom csupán azért, hogy egyszer valaki őt is Anyának szólítsa… A Csendes gyilkos c. könyv azonban reményt nyújthat a nőknek, hogy soha nem szabad feladni a küzdelmet a babáért.Szofi egy teljesen átlagos 10 éves kislány a nyolcvanas évek közepén. Barátnőivel a felnőtté válás titkait szeretné megfejteni, és arra vár, hogy végre ő is átléphessen a felnőtté válás küszöbén. Amikor azonban ez bekövetkezik, a korábban elképzelt dolgok helyett fájdalom, fertőtlenítő illata, orvosi kezelések és megalázás vár rá. Szofi élete gyökeresen megváltozik az első menstruációval, de senki nem tudja megmondani, mi a baja. Csak azt érzi, más, mint a többiek, ezért pedig minden álmát elveszti, amiben kisgyerekként hitt.

A történet egy életút, amelyet kezdetben a kislány, később a felnőtt nő szemszögéből láthatunk. A küzdelmet egy ismeretlen betegséggel szemben, amiről csupán évekkel később derül ki, hogy a 21. század egyik legtitokzatosabb betegsége. Az endometriózis a nőket támadja meg, és mind a testet, mind a lelket felemészti azzal, hogy a súlyosságától függően meddőséget okoz. Szofi életét átszövi a betegségtudat. Kezdetben csak a barátait veszti el emiatt, később azonban a társait is. Gyermekként még nem érezte, de felnőttként a legfontosabb lett számára, hogy anya lehessen.

A könyv megmutatja, milyen szenvedésen mehet át egy nő azért, hogy egyszer a kezében tarthassa a gyermekét. 

 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 961 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x