Adókedvezmény az endometriózisban, mell-, méhnyak- vagy petefészekrákban...
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Adókedvezmény az endometriózisban, mell-, méhnyak- vagy petefészekrákban szenvedőknek

Adókedvezmény az endometriózisban, mell-, méhnyak- vagy petefészekrákban szenvedőknek

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-21

Érdemes tudni róla: január 1-jétől adókedvezményre jogosultak az endometriózis, mellrák, méhnyakrák vagy petefészekrák betegségekben érintett nők. A kedvezmény mértéke a minimálbér 5 százaléka.  

 

Rendezvénynaptár

Az endometriózis, mellrák, méhnyakrák vagy petefészekrák betegségekben érintett nők 2019. január 1-től jogosultak adókedvezményre. A személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény (Szja tv.) 40. §-a rendelkezik arról, hogy súlyosan fogyatékos személyek személyi kedvezménye címén az összevont adóalap utáni adó terhére adókedvezményt érvényesíthetnek.  

A Női Liga közbenjárásának köszönhetően az említett betegségekben érintett nők ettől az évtől kezdve adókedvezményre jogosultak. Ez azt jelenti, hogy az érintettek súlyosan fogyatékos magánszemélynek minősülnek, így – ha erről orvosi igazolásuk van – a határozat alapján a fogyatékos állapot kezdő napjának hónapjától ezen állapot fennállása idején havonta az adóév első napján érvényes havi minimálbér 5 %-ának megfelelő összeget kaphatják meg.

A Női Liga tagjai - Női Egészségért Alapítvány, Mályvavirág Alapítvány, Mellrákinfó Egyesület, Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen Egyesület, Babagenetika Egyesület – 2018 tavasza óta dolgoznak összefogva, hogy az endometriózis, mellrák, méhnyakrák, petefészekrák és a babagenetika területén támogassák a nők egészségét, érdekérvényesítésüket és az edukációt. Mindezt hitelesen, szakmai támogatás mellett teszik.

További információk a témában itt olvashatók.  

 
 
 
 
[ 1509 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x