Könyvek ovisoknak Mikulásra vagy karácsonyra
Címlap / Ajánló / Könyvek ovisoknak Mikulásra vagy karácsonyra

>

Könyvek ovisoknak Mikulásra vagy karácsonyra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-26

A Pagony sok-sok új gyerekkönyvvel készül az ünnepekre. Most az óvodásoknak szóló legfrissebb kiadványokat mutatjuk be.  Vadadi Adrienn: Ákos óvodába megy

(Pásztohy Panka illusztrációival)

Ákos nemrég kezdte az óvodát. Azonban hiába aranyos az óvó néni és a gyerekek, csak nem akar egyedül bemenni a csoportszobába. Amikor anyukája egyedül hagyja, senkivel sem játszik, egész nap szomorkodik – és persze az elalvás sem megy könnyen. De játékkal és kedvességgel minden probléma megoldható, és végül Ákos örül, hogy ő is óvodás, hiszen együtt játszani a legjobb! Vadadi Adrienn ovis történetei most Pásztohy Panka rajzaival jelennek meg.


Sandra Grimm: 3-5-8 perces mesék - hős lovagokról és bátor kalózlányokról

A népszerű 3-5-8 perces mesék legújabb kötetében csupa kedves, szórakoztató és tanulságos mese található. Kiderül például, hogyan segített egy sellőlány a kalózfiúnak az arannyal teli láda keresésében, mi történik egy lovaggal, ha nagyot tüsszent egy sárkány, és mi a legnagyobb kincs a világon. A vidám kalandokat élvezettel hallgatja majd minden kislány és kisfiú, amikor eljön az alvás ideje. Ajánljuk minden szülőnek, akit kicsit is foglalkoztat a társadalmi egyenlőtlenség, a nemi szerepek, és az, hogy hogyan nevelhetünk olyan gyerekeket, akik az ellenkező nemű gyerekekre is ugyanolyan egyenlő félként tekintenek, mint magukra.

 

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 828 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x