Leonardóval és Hawkinggal nyit az új könyvsorozat
Címlap / Ajánló / Leonardóval és Hawkinggal nyit az új könyvsorozat

>

Leonardóval és Hawkinggal nyit az új könyvsorozat

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-06

új, ismeretterjesztő sorozatot indít a Pagony Kiadó. Az első két kötetben Leonardo és Stephen Hawking életét ismerhetik meg a 8-12 éves gyerekek.  Luca Novelli: Hawking és a fekete lyukak rejtélye


Tudósok, akik felfedezéseikkel megváltoztatták az emberi gondolkodást. Miközben megismerték a világot, zseniális elméleteket és masinákat alkottak, amelyek a mai napig hatással vannak az életünkre. Stephen Hawking ugyanolyan kisfiú volt, mint bárki más: iskolába járt és a barátaival játszott. De talán nem véletlenül csúfolták Einsteinnek már általános iskolában is... Ám az ifjú zseniről hamarosan kiderült, hogy egy ritka betegségben szenved. Ő ennek ellenére dolgozni és élni akart: a világegyetem titkait kutatta. Korának egyik legnagyobb és legismertebb tudósává vált, Galileivel, Newtonnal és Einsteinnel emlegetik együtt. 8 és 12 éves kor között ajánljuk.


Luca Novelli: Leonardo és a toll, amely megrajzolta a jövőt

Tudósok, akik gondolataikkal átformálták a világot és új utat adtak az emberi gondolkodásnak. Leonardo festő, építész, műszaki tervező, mérnök, filozófus és kutató volt. Már a saját korában mítosszá vált, olyan nagy feltaláló volt. Ha a munkáit megvalósíthatták volna, Napóleon talán repülőgépen utazott volna, és mára talán már benépesítettük volna a Naprendszer bolygóit. Megelőzte korát, sok találmányát csak évszázadokkal később tudta az emberiség megvalósítani. 8 és 12 éves kor között ajánljuk.

 

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 893 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x