HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-07-20
Címlap / Asztalra / Libamell aszalt szilvás raguval

Libamell aszalt szilvás raguval

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-07-20

Az aszalt szilva jótékony hatása nagyon jól kiemeli a hús ízét!  

 
Hozzávalók:
szilva2 libamell kicsontozva, bőrével együtt,
20 dkg aszalt szilva,
2 közepes alma,
2 dl fehérbor,
1-2 ek. vaj,
só, bors

Elkészítés:
A húst megmosom alaposan, a bőrét bevagdosom és beszórom sóval, borssal. Egy tepsibe teszem, pici vizet öntök alá és lefedve puhára sütöm. Ha megsült megpirítom a tetejét!

A raguhoz a szilvát kis darabokra vágom, beáztatom egy órára a borba. Egy óra múlva az almát meghámozom, felkockázom. Kevés vajon átforgatom az almát, hozzáadom a felvágott, áztatott szilvát a borral együtt. Összeforralom és 1-2 kanál mézzel édesítem, ez mindenkinek a saját ízlésére van bízva.

A sült libamellet a gyümölcsös raguval és burgonyakrokettel tálalom!

Niki tippje: Ha gyerekek nem fogyasztanak beőle, a raguba egy feles házi szilvapálinkát is önthetünk, de akkor a bor helyett ezt használjuk, kevés vízzel felengedve!

Sokan nem eszik meg a liba bőrét - ha ezt levesszük a kész libamellről, apróra szeljük, tovább sütjük, akkor a libazsírt kisütve liba- tepertőt készíthetünk belőle, amit tepsiben sült burgonyával vagy friss kenyérrel és savanyú káposztával bármikor fogyaszthatunk.





 
 
[ 7469 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 




 



ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot



A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x