Csirkemell bazsalikomos sült paradicsommal
Címlap / Asztalra / Csirkemell bazsalikomos sült paradicsommal

Csirkemell bazsalikomos sült paradicsommal

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

Sózzuk, meghintjük fehérborssal, friss bazsalikomot teszünk rá és néhány csepp olívaolajjal meglocsoljuk. Végül szeletelt Pannónia sajttal lefedjük. Forró szalamanderben  

csirkemell
60 dkg
paradicsom 15 dkg
olívaolaj 3 cl
Pannónia sajt 25 dkg
só, fehérbors
bazsalikom

Elkészítése:
A filézett csirkemelleket ízlés szerint sózzuk, fehér borssal fűszerezzük, majd a hűtőben 2 órát állni hagyjuk. Rostlapon mindkét oldalát megsütjük, de nem túl pirosra, hogy ne száradjon ki. Felszeleteljük a paradicsomot és minden hússzeletre 2 karikát helyezünk. Sózzuk, meghintjük fehérborssal, friss bazsalikomot teszünk rá és néhány csepp olívaolajjal meglocsoljuk. Végül szeletelt Pannónia sajttal lefedjük. Forró szalamanderben piros-ra sütjük. Tálaláskor a csirkét a pecsenyelével áthúzzuk. Tojásos burgonyapéppel körítjük.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2966 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x