HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-02-16
Címlap / Ezotéria / Lehetőségek és kétségek éve - 2007 a számmisztikus szerint

Lehetőségek és kétségek éve - 2007 a számmisztikus szerint

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-02-16

Kétségek (ketes) és megsokszorozott (nullák) le HÉTőségek (hetes) időszaka köszönt ránk a számmisztikus szerint. Előrejelzés a számmisztika összefüggéseiben az új esztendő minden hónapjára, Magyarországra és az egyénekre vonatkoztatva.  

 

Kétségekkel teli de küzdelem árán elérhető leHÉTőségek várnak ránk ebben az évben.

Kettes: A polaritás száma, a kettősség (férfi és nő, jin és jang, jó és rossz, forró és hideg, stb ...) ezer esztendőre szóló alapjait az első években megsokszorozzák a nullák.

Nullák: A nulla -elsőre azt gondolnánk - semmi. Ám ha ezt a két nullát mondjuk a fizetéspapírod végére írjuk rá, bizony nem fogsz tiltakozni. A nulla tehát megsokszorozó, erősítő, a "tömeg erejét" kifejező szám, mely magában nem rendelkezik akarattal, de ha vezetőre talál, annak erejét megsokszorozza, legyen szó politikáról, pénzről, egészségről, vagy sikerről. Ezeket a nullákat egészen 2010-ig a kettes mellett vonultatjuk fel, így az  első 10 év igazán sorsfordító időszak, az új évezredben, melynek 2007-ben már a végén járunk.
A nullákat naponta többtízezerszer írják le, szerte a világon, Kuala Lumpurtól Bangladesen át Kazincbarcikáig az egész Földön, tehát ez a rezgés megsokszorozza a nullák erejét, és a nullák megsokszorozzák a kétségeket és lehetőségeket. Komoly üzenettel bír ez a hétköznapi ember számára.

Hetes: Minden leHET, ezt üzeni nekünk. Mágikus, mesteri szám, melyben a lehetőségeink és kétségeink is ránk vannak bízva, döntéseink hosszú távra meghatározzák életünket, ilyenkor nem számíthatunk a szerencsére, csak arra, amit megteremtünk, ami a fejünkben, tudásunkban, "kezünkben" van.

Mit hoznak a 2007. év hónapjai?
A számmisztikában az egyes hónapoknál a sorrendi számuk (első hó, második hó, stb..) mellett a számmisztikai jelentőségüket és a Tarot lapjaival való összefüggéseiket is nézzük.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[6559]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
Ha érdekel a természetes életmód, a környezetvédelem és az esszenciális olajok világa, vegyél részt Te is egy illatpartyn! /img/hirdetes/2019/okotrend.gif
 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x