HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-01-21
Címlap / Ezotéria / Így hívd meg saját őrzőangyalodat!

Így hívd meg saját őrzőangyalodat!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-01-21

Őrzőangyalod ugyanúgy született, mint ahogy te születtél. Az angyalok között nincsenek erkölcsi kitételek, nincs jó vagy rossz angyal, és a jó és rossz embereknek egyaránt vannak angyalaik. A saját angyalunkkal mindig - ha akarjuk, ha nem, ha hiszünk ebben, ha nem - kapcsolatban állunk. Gyakorlatunkkal abban segítsünk, hogy erről meggyőződhess. 

 

Az angyalok a természet törvényeit követik. A változást illetve a fennálló rendet képviselik egyszerre. Ezeket a rendeket és változásokat közvetítik életünkbe. Kérés nélkül segítséget nyújtanak neked abban, hogy valamely úton teljesítsd a születési feladataidat, de meghagyják neked a választás lehetőségét.
Ahhoz, hogy találkozni tudj vele őrangyaloddal, bizonyosság legyen számodra a létezése, egy egyszerű meditációs gyakorlat lehet a segítségedre, amit Berta Aranka – az angyalmeditációk, és az angyali sorsüzenetek lehívásának szakértője – bocsát most a HarmoNet olvasóinak rendelkezésére. A módszer működik, ha az instrukciókat betartod.

Kellékek, amiket készíts elő:

- Egy hófehér gyertya, vagy mécses. Sokaknak az válik be, ha angyalos gyertyát választanak, de ez nem föltétlen szükséges. Mindenesetre könnyítheti a koncentrációt.

- Egy kevés – lehetőleg saját magunk által sütött – kalács, sütemény, vagy kenyér. (Olyan, ami nem tartalmaz húst és állati zsírt.) Ha mégsem magunk sütjük, akkor vegyük a kezünkbe és „áldjuk meg”, vagy simítsuk meg hétszer szeretettel.

- Egy pohár víz. Nem bugyborékos ásványvíz, csapvíz ugyanúgy megteszi, mint tiszta forrásvíz, hiszen szeretetünk ereje áthatja ezt a vizet.

- Egy tiszta és hófehér lepel, kendő, vagy asztalterítő.

-Egy nyugodt negyedóra, amikor senki nem zavarhat meg, magad lehetsz.

A ceremónia menete
Teríts meg a fehér asztalkendőn, oly módon, hogy azt egy asztalra, vagy magad előtt a földre teríted le. A négyzet egyik sarkát te magad uralod, a veled szemben lévő sarkot a gyertya lángja, ami meghívja az angyalt, és a jobb és bal sarka pedig az áldozati étket tartja. Ez a pohár víz és a sütemény, vagy kenyér.
A gyertyát csak akkor gyújtsd meg, ha tényleg el is kezded a ceremóniát, előbb ne!

Fogj egy fehér lapot, és az általad választott írószerszámmal és írd rá az alábbi imádságot, vagy invokációt, vagy meditációt, - hívd, ahogy szeretnéd.
„Én … itt mondd a nevedet … hívlak téged, őrzőangyalom. Szívem minden erejével, minden vágyammal hívlak, hogy jelenj meg cselekedeteid által életemben. Hívlak, hogy érezzelek, hogy felfoghassalak és képes legyek a megmutatkozó jeleid megérteni. Kérlek Téged mutasd meg magad!”

Azt az imát mondd el hétszer egymás után, úgy, hogy minden elmondás után egy-egy kortyot igyál meg a vízből, és egy-egy morzsányit egyél meg a süteményből vagy kenyérből. Úgy oszd be, hogy a végére elfogyhasson az egész. A legvégén tegyél fel egy kérdést, annak megválaszolását bízd őrzőangyalodra, 7 napon át figyeld álmaidat, megérzéseidet, stb.. a kérdés megválaszolása egyértelmű lehessen. (Pl. szeret-e engem a kedvesem, vagy mutasd meg nekem egy rég nem talált tárgyam helyét, stb..) A lapot - megérzésed szerint - elégetheted a gyertya lánjánál, vag őrizheted magadnál hét napon át.

Legkésőbb a ceremónia utáni hetedik napon angyalod megnyilvánul számodra.

Berta Aranka


 
 
[10993]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x