Így hívd meg saját őrzőangyalodat!
Címlap / Ezotéria / Így hívd meg saját őrzőangyalodat!

Így hívd meg saját őrzőangyalodat!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Őrzőangyalod ugyanúgy született, mint ahogy te születtél. Az angyalok között nincsenek erkölcsi kitételek, nincs jó vagy rossz angyal, és a jó és rossz embereknek egyaránt vannak angyalaik. A saját angyalunkkal mindig - ha akarjuk, ha nem, ha hiszünk ebben, ha nem - kapcsolatban állunk. Gyakorlatunkkal abban segítünk, hogy erről meggyőződhess.  

Az angyalok a természet törvényeit követik. A változást illetve a fennálló rendet képviselik egyszerre. Ezeket a rendeket és változásokat közvetítik életünkbe. Kérés nélkül segítséget nyújtanak neked abban, hogy valamely úton teljesítsd a születési feladataidat, de meghagyják neked a választás lehetőségét.

Ahhoz, hogy találkozni tudj vele, az őrangyalod létezése bizonyosság legyen számodra, egy egyszerű meditációs gyakorlat lehet a segítségedre. A módszer működik, ha az instrukciókat betartod.

Kellékek, amelyekre szükséged lesz:

- Egy hófehér gyertya, vagy mécses. Sokaknak az válik be, ha angyalos gyertyát választanak, de ez nem föltétlen szükséges. Mindenesetre könnyítheti a koncentrációt.

- Egy kevés – lehetőleg saját magunk által sütött – kalács, sütemény, vagy kenyér. (Olyan, ami nem tartalmaz húst és állati zsírt.) Ha mégsem magunk sütjük, akkor vegyük a kezünkbe és „áldjuk meg”, vagy simítsuk meg hétszer szeretettel.

- Egy pohár víz. Nem bugyborékos ásványvíz, csapvíz ugyanúgy megteszi, mint tiszta forrásvíz, hiszen szeretetünk ereje áthatja ezt a vizet.

- Egy tiszta és hófehér lepel, kendő, vagy asztalterítő.

- Egy nyugodt negyedóra, amikor senki nem zavarhat meg, magad lehetsz.


A ceremónia menete

Teríts meg a fehér asztalkendőn, oly módon, hogy azt egy asztalra, vagy magad előtt a földre teríted le. A négyzet egyik sarkát te magad uralod, a veled szemben lévő sarkot a gyertya lángja, ami meghívja az angyalt, és a jobb és bal sarka pedig az áldozati étket tartja. Ez a pohár víz és a sütemény, vagy kenyér.
A gyertyát csak akkor gyújtsd meg, ha tényleg el is kezded a ceremóniát, előbb ne!

Fogj egy fehér lapot, és az általad választott írószerszámmal és írd rá az alábbi imádságot, vagy invokációt, vagy meditációt, - hívd, ahogy szeretnéd.
„Én … itt mondd a nevedet … hívlak téged, őrzőangyalom. Szívem minden erejével, minden vágyammal hívlak, hogy jelenj meg cselekedeteid által életemben. Hívlak, hogy érezzelek, hogy felfoghassalak és képes legyek a megmutatkozó jeleid megérteni. Kérlek Téged mutasd meg magad!”

Azt az imát mondd el hétszer egymás után, úgy, hogy minden elmondás után egy-egy kortyot igyál meg a vízből, és egy-egy morzsányit egyél meg a süteményből vagy kenyérből. Úgy oszd be, hogy a végére elfogyhasson az egész.

A legvégén tegyél fel egy kérdést, annak megválaszolását bízd őrzőangyalodra, 7 napon át figyeld álmaidat, megérzéseidet, stb.. a kérdés megválaszolása egyértelmű lehessen. (Pl. szeret-e engem a kedvesem, vagy mutasd meg nekem egy rég nem talált tárgyam helyét, stb..) A lapot - megérzésed szerint - elégetheted a gyertya lánjánál, vag őrizheted magadnál hét napon át.

Legkésőbb a ceremónia utáni hetedik napon angyalod megnyilvánul számodra.

Kép: Stefan Keller / Pixabay


 

   
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 24531 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x