Te hiszel az előző életekben?
Címlap / Ezotéria / Te hiszel az előző életekben?

Móra Klára

Te hiszel az előző életekben?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-25

Lehet, hogy igen, sőt, talán vannak is olyan emlékeid, friss vagy kevésbé friss spirituális élményeid, amelyek azt igazolják, hogy léteznek előző életek. Talán azok közé tartozol, akik mereven elutasítják az újraszületés gondolatát is. Aztán vannak azok, akik egyszerűen belátják, hogy minden sokkal könnyebb az életben, ha elfogadjuk, hogy van valami korábbi előzménye, amiről persze sokszor fogalmunk sincs, de ha egyszer megkönnyíti átélni a napi történéseket, a betegségeket, a látszólag indokolatlanul ismétlődő eseményeket…  

Egyre több hazai és külföldi közéleti szereplő, tudós, orvos, kutató igazolja írásaival, tényfeltáró filmekkel, dokumentumokkal, hogy bizony létezik más is, mint a földi élet. Gondoljunk csak a klinikai halálból visszajött lelkekre, akik szinte kivétel nélkül hasonló módon írják le távozásukat és visszatérésüket (alagút-élmény fényesség, kívülről, felülről látják magukat és a környezetüket stb.). Arról számolnak be, hogy szívesen maradtak volna, mert békés, szeretetteljes és megnyugtató helyre érkeztek, inkább maradtak volna, valami mégis visszahívta őket. Nos, nem kétséges, hogy tovább kellett adniuk, le kellett írniuk, ismertté kellett tenniük az élményeiket. Miért? Hogy felébresszék az alvókat, a hitetleneket, az ego mindenhatóságában eltévedt embereket, és megerősítsék az életen túli életben nem kételkedő, akár bizonyságot is nyert, spirituálisan magasabb rezgésen élő embereket.

Érdekes, de nem egyedi jelenség, hogy sok gyermek emlékszik az itteni életét megelőző eseményekre, például arra, hogy választották ki a szüleiket, vagy, hogy egy másik, valamiért véget ért földi élet után hogy tértek vissza ismét, adott esetben ugyanabba a családba, ahonnan előzőleg is kiválasztották a szüleiket. Van erre magyar példa is, csak rá kell keresni valamelyik böngészőben.


Kincső felolvas

 
Ami még ennél is általánosabb jelenség, hogy sokan spirituális üzenet formájában, vagy életük „érthetetlen” vagy „megmagyarázhatatlan” jelenségeire mintegy válaszként, egyszerűen tudják, hogy miért jöttek a Földre, vagy egy-egy emberi kapcsolatuk miért jelent meg ebben az életükben. Hogy ez szerencse-e vagy sem, kell-e kutatnunk az előző életeinket vagy sem – mindenki maga döntse el. Aki dolgozik magán, bármilyen módon is, nagyobb eséllyel kaphat ilyen ajándékot az Univerzumtól. Ily módon válik magasabbá rezgése, közelebb kerül valódi énjéhez, ahhoz a lélekhez, aki a Földre jövetele előtt készítette el a tervet arról, hogy mire van szüksége a fejlődéséhez. De ha mégsem, az is teljesen rendben van.

Tagadni kár, elfogadni érdemes az előző életeink létét. Semmit nem veszítünk, csak nyerhetünk vele. Nem kell azokkal megbeszélnünk, akiknek ez teljesen idegenül hangzik, vagy tudjuk, hogy nem értenek egyet vele. Mindenki a maga idejében, a maga tempójában ébred – spirituális értelemben. Az Univerzum tökéletes, így mindennek az időzítése is az. Siettetni fölösleges, mert amikor készen állunk rá, megkapjuk a következő dimenzióba lépéshez szükséges jeleket. Ha pedig nem állunk készen, akkor csak magunknak ártunk vele. Elkezdjük megpróbálni megfejteni az elme számára ismeretlen és ismeretlenül is maradó jelenségeket.

Mire való hát hinni, ismerni, tudni az előző életeinket vagy közülük bármelyiket?
Mert békét hoz a léleknek. Mert mindig olyan tanulsággal szolgál, ami segíti a jelen életünket. Rendbe teszi a kérdéses és nehéz kapcsolatokat. És csak Isten tudja, hogy még mi minden hozadékkal szolgálhat a számunkra addig ismeretlen, homályos, esetenként ijesztőnek tűnő életen túli üzenet.

Végül álljon itt egy hiteles történet egy magyar kislányról, aki újraszületett az édesanyjához, az egyik hallgatónkhoz:

„Kincsőkémmel az oviba menet mindig sokat beszélgetünk különböző dolgokról. 2-3 napja sokat beszélt a fulladásról, és mivel még nagyon kicsi, hisz alig múlt 3 éves, először csak azt gondoltam, hogy valahol látta, és ezért érdekli a téma. Próbáltam elmagyarázni neki, mi is az, de tegnap teljesen magabiztosan elmesélte az ő kis történetét, egymás után többször is, ami a következő volt:

- Anya, én már egyszer megfulladtam, tudod, amikor a pocakodban voltam, és soha többé nem láthattalak, mert felköltöztem az angyalkákhoz, de most már láthatlak, mert visszajöttem, és most nem az angyalkákkal lakom, hanem veled maradok.


Mabel Katz az újraszületett kislánnyal


Először nagyon furcsán néztem rá, de mosolyogva mesélte újra és újra ugyanúgy, ekkor döbbentem rá, hogy mit is mond.

2003. május 28-án, szülés előtt pár perccel halt meg a kislányom, mert megfulladt a köldökzsinórban. Utána olvastam egy angyalos könyvben, hogy általában, amikor elveszítünk egy gyermeket, ha módja van rá, még ugyanabban az életünkben újra leszületik hozzánk, hiszen ő választ minket. Rájöttem, hogy visszakaptam az akkor elhunyt Timcsikémet, akit évek óta gyászolok. Ez számomra csoda. Döbbenetes és hihetetlen, de annyira magabiztosan mondta el Kincső, hogy akkor ott mi történt a pocakomban, hogy csak ámulok. Hálát adok Istennek, hogy megtapasztalhattam ezt a csodát, tudom, hiszem és érzem, hogy ha ezt is megadta az Úr, akkor bármit is szeretnénk, megkapjuk, ha az a legjobb számunkra."
 
Ezt a csodás történetet olvasta fel nekünk személyesen az azóta már 9 éves Kincső a Maluhia, a boldog város című könyv világelső fordításának és nyomtatott kiadásának bemutatóján, a szerző, Mabel Katz jelenlétében. Mellesleg Kincső emlékszik a saját történetére…

 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3556 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x