Születésnapod szerelmi varázslatai
Címlap / Ezotéria / Születésnapod szerelmi varázslatai

Születésnapod szerelmi varázslatai

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-09

Mikor születtél? Elég ennyit tudnod, és máris eláruljuk neked a születési jegyedhez leginkább illő szerelmi varázslási praktikát!  

KOS (Március 21. – Április 20.)
Javíthatsz a párkapcsolatodon, vagy újat is találhatsz, ha szív alakú aprósüteményeket sütsz. Rakd ki a saját és kedvesed nevének kezdőbetűit, a sütik tetejére. (pl. apró cukorkából), s helyezd szorosan egymás mellé a sütőlemezre. Így a két szív „összeforr” majd. Még hatásosabb, ha a süteményből kedvesedet is megkínálod, - közösen eszitek meg.

BIKA (Április 21. – Május 20.)
A következő hetekben nagyon könnyű dolgod lesz, ha magadhoz szeretnéd vonzani a szerelmet!  Ha egy kis varázslattal is szeretnél „rásegíteni”, akkor első lépésként keress egy tapasztalt ötvös mestert. Csináltass egy arany szív medált, amelyet rózsakvarc kő díszít. Így könnyedén teszel szert olyan kapcsolatra, amely szeretetteljes és boldog. Avasd be füstölők segítségével az új szerelmi talizmánt!

IKREK (Május 21. – Június 21.)
Meghitt kapcsolatra vágysz, amely kielégítené szeretet igényedet. Használd a Hold erejét, amikor a szerelmet keresed! Keresd meg a lakásod szerelem sarkát, s díszítsd ki Újholdnál kedves kis állatfigurákkal. Ügyelj arra, hogy az állatfigurák párban legyenek! Még jobb, ha egymás felé fordulnak, összeérnek. „Nevezd el” magadról az egyik figurát!RÁK (Június 22. – Július 22.)

Ha kiszemelted már leendő kedvesedet, akkor semmi más dolgod nincs, mint, hogy beszerezz hét szál vörös rózsát. Tedd a rózsákat egy kis kerek asztalkára, lehetőleg piros színű vázában. Díszítsd fel az asztalkát két piros gyertyával. Ezek után tépj ki két rózsaszirmot s írd az egyikre a saját nevedet, a másikra, pedig kedvesed nevét. Gyújtsd meg a gyertyát, s amíg ég, gondolj erősen leendő kedvesedre.

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
Ha olyan valaki után sóvárogsz, aki eddig még nem vett észre, akkor tedd a következőt: vásárolj két piros gyertyát, s tedd szorosan egymás mellé őket. Gyújtsd meg a gyertyákat, s figyeld, hogy miként olvadnak össze. Amíg a gyertyákat nézed, mondd ki hangosan a vágyadat, amely szerint Te is úgy szeretnél kedveseddel „összeolvadni”, mint ahogyan a gyertyák.

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
Ha már nagyon vágysz a szerelemre, akkor vásárolj egy olyan kagylót, amelynek megvan mind a két fele. Írj egy kis papírt, amelyen felsorolod, hogy leendő kedvesednek melyek lesznek a legfontosabb pozitív tulajdonságai. Helyezd a cetlit a kagylóba, s illeszd össze a két felét. A kagyló legyen mindig szem előtt, s minden nap „kedveskedj” neki néhány virágszirommal.

MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
Létezik a szerelmi varázslatnak egy „hétköznapi” módja is! Borítsd el piros szívekkel az életedet, legyen a lakásod minden helyiségében egy olyan kiegészítő, amely szívecskét ábrázol. Még jobb, ha mobiltelefonodat is elözönlik a szívek – lehetőleg párosával –, s az sem megvetendő, ha a laptopodat is elborítják a vörös rózsák és a lángoló szívek. Így néhány héten belül realizálódik majd a vágyad: valóban kapni fogsz egy szerelmes SMS-t, vagy E-mailt.

SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
Nagyon érzékeny és szenvedélyes hangulatban vagy, akkor is megtalál a szerelem, ha semmilyen varázslatot nem alkalmazol. Ha mégis szeretnél egy kicsit „segíteni” a sorsnak, akkor egy nagyon régi és nagyon egyszerű szerelmi varázslatot alkalmazhatsz. A növő Hold idején minden nap hintsd be a küszöbödet sóval. Így nemsokára meglátogat, akire vágysz!

NYILAS (November 22. – December 21.)
Ha tartós párkapcsolatban élsz, akkor bizony elragadhat a féltékenység, s még az sem kizárt, hogy valaki szemet vet kedvesedre. Ha el akarod távolítani a csábítót, s újra teljes egészében birtokolni szeretnéd kedvesed szívét, akkor „fagyaszd le” az új érzelmet kedvesed szívében. Írd fel egy kis cetlire riválisod nevét, s tedd egy kis műanyag edénykébe, amelybe vizet is tettél. Az egészet helyezd a mélyhűtőbe.

BAK (December 22. – Január 20.)
Ha úgy érzed, hogy kedvesed érzelmei némileg kihűltek már, s újra át szeretnéd élni a lángolást, akkor vágj félbe egy szép, piros almát, s a két fele közé tegyél egy papír cetlit, amelyre a saját és kedvesed nevét írtad fel. A legjobb, ha egy szívbe írod bele a neveket. Illeszd össze az alma két darabját, s csomagold fóliába. Tartsd egy éjszakán át az ágyatok alatt, azután kettesben egyétek meg!

 
 

VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
Ha már kiszemelted leendő kedvesedet, akkor egy hihetetlenül erőteljes szerelmi varázslat segíthet, hogy megnyerd magadnak. Vegyél egy vörös bársonnyal bevont kis dobozt, lakattal. Tegyél bele egy rozmaringágat, a kiszemelted elcsent hajszálát, valamint a nevének kezdőbetűit, kis papírlapon. Zárd be, s a lakat kulcsát aranyoztasd be. Ezután mindig hord a nyakadban!

HALAK (Február 20. – Március 20.)
Ha szerelmes vagy, s arra vágysz, hogy kedvesed is csak rád gondoljon, akkor a következő varázslat hasznos lehet számodra. Egy pohár vízbe tegyél annyi rózsaszirmot, ahány betűből kedvesed keresztneve áll. Jól kevergesd el – jobbról, balra – s közben gondolj szerelmedre. Idd meg a felét, este lefekvés előtt, aztán a másik felét reggel! 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 8515 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x