Melyik pasiban bízhatsz meg? Válassz a horoszkópja szerint!...
Címlap / Ezotéria / Melyik pasiban bízhatsz meg? Válassz a horoszkópja szerint!

Melyik pasiban bízhatsz meg? Válassz a horoszkópja szerint!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-11-30

Kategorizálni semmit sem illik, mégis egy-egy állatöv jegyű horoszkópból némi következtetésre lehet jutni, hogy melyik férfiban lehet igazán megbízni. 

A Kos férfi forróvérű, individualista beállítottságú egyén, aki általában szeret a szerelemben is előre sietni. Sokszor csak a saját szemszögéből látja a dolgokat. Igyekszik a társadalmi szabályokat betartani, és aszerint is cselekedni. De csak látszólag, mivel egyes esetekben nem alkalmazza a hűség metódusát. Harcol a jogaiért, főleg azokért, ami szívhölgyével kapcsolatos. Hűsége olyan mértékű lesz, amilyen mértékben fenyegetést fog észlelni egy másik férfi részéről.

A Vénusz által vezérelt Bika nagyszerű szerető. Érzékeny, és emocionális. Érzelmi téren megcsalhatod, sosem fogja észrevenni, de a fizikai megcsalást főbenjáró bűnként fogja kezelni. A Bika birtokolja partnere testét, csak az övé lehet, senki másé. Ha a veled való kapcsolata tartóssá válik, és az stabil is, akkor ő magától sosem fogja lerombolni azt, egy éjszakás kaland kedvéért.


Az Ikrek
örökké kíváncsi, vicces, társasági ember. Sok esetben hűtlennek kezelik őket, már csak a kettősége miatt is.

A természetében felfedezhető kettőség miatt mindenből két dolgot akar. Lehet két motorja, két háza, két nője, ő mindkettőhöz hűségesnek érezheti magát.


A romantikus Rák
férfi kifejezetten az a típus, akivel családot alapíthatsz. Szeresd, és ő hűséggel, és őszinte szerelemmel viszonozza az érzelmeidet. A hűtlenség számára ismeretlen fogalom. Nagyszerű lehet vele az életed, és sajnálatos, ha szaladni akarsz előle.

 

A büszke Oroszlán uralkodási vágya ellenére nagyon hűséges is tud lenni, ha akar. Imád szeretni, és természetesen azt is szereti, ha őt szeretik. Imád büszke lenni a barátnőjére, így nem árt, ha állandóan ébren tartod az érdeklődését. Különleges, ahogy egy Oroszlán jegyben született férfi udvarol, teljesen el leszel varázsolva a módszerétől. Olykor megesik, hogy hűtlen lesz hozzád, de hűséges is tud maradni, ha úgy érzi, ő irányítja a dolgokat.

A Szűz férfi két lábon áll a földön. Értelmes és talpraesett. No, meg érzékeny. Ha sokáig van egy nővel, megeshet, hogy egy idő után már nem lesz annyira figyelmes, mint az elején. A flörtölést szereti, de neked ettől függetlenül megpróbál majd mindent megadni, így bizonyítva azt, hogy ő valójában hűséges hozzád.

 

A vonzó Mérleg férfi érdekessége, hogy sokkal jobban szereti a nők társaságát, mint a hasonló nemű egyénekét. A probléma viszont az, hogy a két lehetőség közül gyakran nem tud választani, ezért inkább hanyagolja mindkettőt. Készülj fel a legrosszabb esetre is, könnyen megjelenhet az életetekben egy titokzatos harmadik. (A cikk folytatódik. Lapozz tovább!)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 90895 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x