Szeret? Nem szeret? Jósolj magadnak falevéllel kelta módra!...
Címlap / Ezotéria / Szeret? Nem szeret? Jósolj magadnak falevéllel kelta módra!

Szeret? Nem szeret? Jósolj magadnak falevéllel kelta módra!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-19

Pénteken, Vénusz napján a szerelem mindig kicsit közelebb kerül hozzánk. Nem csak a kozmikus idő megfelelő erre a mély átélésre, hanem naptárunk is, legalábbis az európai, ahol is a péntek a hét végét jelzi, és más ütemben, munkarendben zajlik tovább az élet. A szerelmi jóslat nagyon egyszerű így tavasszal, ugyanis a természet ereje felhajtó erőt ad kérdésünknek.  

A szerelmi életünk a legtöbb esetben egy furcsa gomolyag. Miért is? Csupán azért, mert mindannyian sorsot, karmát termelünk magunknak tetteinkkel, minden percben, gondolkodva, vagy mélázva, de teszünk valamit, (ide tartoznak az elmében elgondolt, meg nem tett dolgok is) és minden percben elindítunk egy folyamatot, sors szálat. Ezeknek a visszahatásai nagyon sokszor emberek képében jelentkeznek életünkben, szimpátia, vagy antipátia, harag, ellentét, vagy éppen levakarhatatlan imádat formájában.

Nagyon nehéz megtalálni, hogy mik a helytelen cselekvéseink, pótcselekvéseink részei és mik azok, amiket kiérdemeltünk hosszú életek sorából, vagyis mi az, ami nekünk leginkább jár, melyik úton járjunk. A szerelmi döntésfa egy kiváló gondolkodási forma, amikor is egyfajta szellemi aktatologatással rendet teszünk az agyunkban, ennek egy kiváló kivetülése a jóseszközökön. Ez azonban bonyolult szimbolikájú, és sokszor legalább egy alapszintű kurzusra van szükség, de sokszor ez sem elég.

Dönteni márpedig kell.
Kicsi korunktól erre nevelnek, az epres vagy a banános cukorkát választanád? Döntened kell! Korunk egyik kultfimlje a Mátrix is éppen erre a helyzetre mutat rá, a hírhedt kapszula jelenettel. Kék, vagy piros. Egy egyszerű döntés, egy apró különbség, csupán a szín. De az utad ott szétválik és te már csak az egyiket járod.
Választottál. A karma is hasonlóan működik, a kék vagy piros. A két kapcsolatból csak az egyik vezet a végcélhoz. Bizarr, hogy azt is csak kevesen ismerik. De ez a jelent tökéletesen mutatja az öntudatra, szellemi valójukra ébredtek megszületését egy, ha mondhatjuk így, magasabb tudatállapotba.

HarmoNet tipp: Próbáld ki szerelmi jósdánkat!>>>

A szerelmi jóslat nagyon egyszerű így tavasszal. Ugyanis a természet ereje felhajtó erőt ad kérdésünknek, kevesebb energiát és koncentrációt igényel, ha május első hetéig végezzük ezt a pofonegyszerű jóslatot.

Menj szabad térbe, kertbe, vagy mezőre, és vigyél magaddal egy asztalkát, vagy akár hokedlit. Fontos, hogy sima legyen a lapja és a felszíne.
Tedd egy tisztásra, nyílt szeles helyre, és a közepénél húzz egy vonalat, elválasztva az asztalkát két egyenlő részre. Lehet ez kréta, vagy bármi amit könnyű lemosni. Sajnos paravánokkal nem választhatod el, ez egy könnyen átvihető vonal kell legyen.

Nézz ki magadnak egy növényt, és tépj róla egy idősebb levelet. Nem árt ha előtte tisztelettel megkéred magadban az anyatermészetet, hogy ne haragudjon a rongálásért célod érdekében cselekszel. Ha nem tudsz friss növénykét szerezni megteszi egy tökéletesen jó állapotú fűszer babérlevél is, ugyanis a babér fokozza a tisztánlátási képességeket. Nevezd ki az asztal egyik felét IGEN-nek a másikat NEM-nek. Jó ha rá is írod a két oldalra egymással szemben.

Ez után fogd a levelet és helyezd az asztal középpontjára a vonalra. Fogalmazd meg pontosan a kérdésedet! Eldöntendő kérdést tegyél fel!

Helyes kérdés: XY-nal vezet tovább utam?
Helytelen kérdés: Mi lesz XY-nal és velem?

Esetleg IGEN és NEM helyett felvázolhatsz két nevet is, ha valóban csak két  ember szerepel ebben a történetben.

Ezután engedd el a levélkét és kuporodj le. Ha erős szél fúj, nem kell soká várnod, ha nem, bizony akár órákat is ott ülhetsz. Könnyebb a dolgod, ha napkeltekor vagy alkonyatkor vállalkozol erre a dologra (pszichés okokból inkább a napkeltét javaslom!) mert ekkor a légnyomás kiegyenlítésére mindig fúj egy kis szél. Ha megmozdul, tudhatod a választ az irányt. Ez egy rendkívül egyszerű, bárki által elvégezhető természeti jóslás, amelyet a természet erői hoznak létre életünkben.

1. Ha a válasz tetszett, és ezt is akarod:
A dolgod könnyű, erősítsd meg magadban a dolgot. A hazamenetel után gyújts hófehér gyertyát, esetleg lilát, légy hálás, és pozitívan gondolj az eredményre, amit vársz. Próbáld gondolataidat a vágyadra fókuszálni. Nagyon jótékony, ha aznap, vagy másnap ültetsz egy növénykét, amely szimbolikusan jelképezi vágyad  növekedését, lehetőségeidet, gondozd nagyon szépen!

2. Ha nem értesz egyet, csalódtál, nem ezt akarod:
Nos, ez esetben is van tennivaló. Megpróbálkozhatsz a sors befolyásolásával. A dolog nem lehetetlen, de tudd ennek mindig nagy ára van. Te, ha hazamész, vörös gyertyát gyújts ami az akaratodat jelképezi ebben a szabad, és lehetőségekkel teli univerzumban. Írd le egy lapra
hogyan szeretnéd, mi történjen, és azt is mi az amit vágyadért cserébe ajánlani tudsz. Utána képzeld el, hogy vágyad teljesül. A papírkát égesd el a gyertyában, és légy hálás a lehetőségért. Nem kell egyébként nagy dolgokat felajánlani, de fontosak legyenek számodra.

Pl. egy közismert rossz tulajdonságomat, ezentúl szigorúan veszem, dolgozom rajta, és leépítem nullára.

Ha teljesül a vágyad: Nagyon sokszor sikerül ez esetben is kérésed. De soha ne kérj olyat, ami valaki szabad akaratával ellentétes. Ha pl. egy férfit, aki közted, és felesége között nem tud dönteni, elcsábítasz úgy a feleségének fájdalmat okozol, ezért vélhetőleg te magad húzod majd a rövidebbet.

Ha még így sem sikerült, felajánlásokkal kérésed, akkor gondolkodj el azon, hogy szerencsés vagy, hogy akaratod ellenére az ég figyelmeztet, rossz verembe lépnél és a bokádat is kitörnéd. Légy hálás az életért, az útért és tapasztalatokért, amiért erre a világra születtél.

HarmoNet tipp: Próbáld ki párkapcsolati jósdánkat is!>>>

     
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 25291 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x