Sebet ejtettél az ujjadon? Megmutatjuk, mit jelez!
Címlap / Ezotéria / Sebet ejtettél az ujjadon? Megmutatjuk, mit jelez!

Sebet ejtettél az ujjadon? Megmutatjuk, mit jelez!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-30

Apró jeleket kapsz az égtől? Néha valóban egy karcolás, máskor hetekig gyógyul? A vágások, sérülések, beszakadások leggyakrabban a tettre kész szervekkel történnek. Főként a karokat és kézfejet érinti. Mit jelent, ha megsérülnek a kommunikációs előőrsök, az ujjak? Megtudhatod!  

A különböző sérülések a karon, vállövön elég gyakoriak, mégis a leggyakrabban a kézfejen, főként az ujjakon történnek. Olykor, ha megszalad a kés kenyérszeletelés közben, akár az ujj töve is sérülhet, a tenyér felőli tájék, még gyakrabban az ujjbegy,  és a legfelső harmad szenvedi el a jeleket. Mit üzen neked saját szervezeted, s ezzel együtt az Univerzum? Az ujjakon való sebek, jelentésük körképe.

 

 

 
Ujjbegy-jósda

Az ujjakon mindenképpen meg kell figyelned, hogy honnan ered a sérülés, melyik oldalon található.
Ha a sérülés a köröm oldaláról van a külvilág hatása, tenyér felől a személyiség, a belső én harca önmagaddal. Ha az ujjakon az éleken látható ez a sérülés, akkor a kettő összemosódik, összetalálkozik benned, esetleg saját lelki terheidet a külvilágon keresztül oldod fel magadban.

 
 

Melyik ujjad érintett a sérülésben?
Az ujjak az asztrológiában is használatos bolygók hatása alatt állnak, ezen bolygók mondanivalóját, tartalmi jelentését hordozzák magukon. Ennek a kozmikus hatásnak pedig - mivel sérülésről van szó - a leginkább destruktív, vagy éppen figyelmeztető oldalát kell tekintenünk!
Melyik ujjon milyen jelzéseket kapsz?
 


 

 1. Hüvelykujj - a Hold hírnöke
  Ha itt sérül határozatlan, nem bízik önmagában, konfliktuskerülés jellemző rá, nem harcol a meggyőződéséért, sikertelenségre számíthat, az igazában megsértették, nem képviseli önmagát eléggé. Az érzékeny személyiség itt fokozottan sérül.
  Megoldás: Befelé fordulás, meditáció. Majd transzformáció.
   
 2. Mutatóujj - Jupiter jövendölése
  Akadályok egy probléma megoldásban, kommunikációs nehézségek, nem mondja ki, amit akar vagy nem mondhatja ki igazán vágyait, a cselekvése korlátozott, korlátozzák személyét, nem jön a segítség számára, vagy nem is tud segíteni, zavarok a mindennapokban, káosz, nem tud helytállni.
  Megoldás: Kifelé való megnyílás, jó tettek, pozitív áramlat beindítása jó példával!
   
 3. Középső ujj - Szaturnusz szenvedései
  Kiesik a saját középpontjából, nem foglalkoznak vele eléggé, hitbeli megingások jellemzőek rá, elvágja magát a valóságtól, vagy a spiritualitást nem akarja befogadni, makacs, túl racionális, a saját erkölcsi törvényeinek megbillenését is jelzi, saját elveinek nem tud megfelelni. Csalódás önmagában vagy másokban.
  Megoldás: Elvonulás, és türelmes, kitartó rendszerezése az életének.
   
 4. Gyűrűsujj - a Nap nevetése
  E sérülések esetén a művészi érzék, a kreativitás visszafogott, az alkotás akadályozott, a harmónia sérült, a barátsága is megsérült, e mellett konokság jellemzi. Vélhetőleg, finoman szólva is nem dicsérték meg, gondokat jelez a családdal vagy annak teljes hiányát mutatja.
  Megoldás: Napfürdő, megnyílás, társas kapcsolatok, a személyiség büszkén való felvállalása.
   
 5. Kisujj - Merkúr mondandója
  Ezt a sérülést nehézkesség hozta létre, a szenvedély elmúlása jellemezte ezt az időszakot, vagy épp a túlzott szenvedély vezetett ehhez, szószátyárság, felületesség, kedélyállapot problémák jellemzőek, magány érzése. Nem tudja megértetni magát, nincs helyes kommunikáció, ezért szenved, csapodárság.
  Megoldás: Utazás és beszéd. Olvasás, kommunikáció. A társas kapcsolatok javítása lehet megoldás.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 85875 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x