Sztárok és csillagok: Jodie Foster
Címlap / Ezotéria / Sztárok és csillagok: Jodie Foster

Sztárok és csillagok: Jodie Foster

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-12-03

Hiperintelligens, gyönyörű és borzasztó botrányos. Igazi Skorpió. Vadító, ám magánéletében úgy tűnik nem szeretné a gyengébbik nem vonzerejét képviselni. Színi iskola nélkül világhírt ért el. IQ-ja kimagasló. Olykor magányosan elvonul otthonába. Ilyen paraméterekkel hogyan érhette el a kotnyeles világban, Hollywoodban a sikert? Jodie legféltettebb titkai. 

Született: 1962. november 19.
Csillagjegye: Skorpió


Már gyerekként is zseni volt?
Jodie talpraesett kisgyermek volt, korán megtanulta az önállóságot, - szülei negyedik gyermekeként jött a világra. Eleve problémás családba érkezett, - a szülők még érkezése előtt elváltak.

Már kora gyermekkorában átlagon felüli volt az intelligenciája, - mára a Mensa International tagja

Kemény munka a sikerek mögött…
A Skorpiók szeretnek szélsőséges erőfeszítéseket tenni a sikerek érdekében. Jodienak kétévesen indult a pályája, már ekkor szerepelt reklámfilmekben. Később a filmezés mellett nem hanyagolta el a tanulmányokat sem. Csillagjegyéhez híven csendes, visszahúzódó típus volt, magányos gyermek, aki mindig kiváló bizonyítványt vitt haza. Soha nem járt színiiskolába, születetten tehetséges volt. Skorpió kisugárzása és kitartása mindenféle előképzettség nélkül vitte előre a pályáján. 

A másság magánéletében is kíséri…
Jodinak két gyermeke született, de az apa kilétét soha nem volt hajlandó elárulni. Pletykák keringenek arról, hogy biszexuális, vagy leszbikus. Bátyja, - 1997-ben megjelent könyvében – a zűrös gyermekkornak tulajdonítja testvére másságát. 

HarmoNet tipp: Sztárok és csillagok: Leonardo DiCaprio - a végzetesen szexi Skorpió titka >>

Botrányok
A Skorpiók életét végigkísérhetik a magánéleti botrányok. Jodie tavaly lepleződött le, amikor 14 év után elhagyta barátnőjét, Cydnyt, egy másik nő kedvéért. A „válás” évente hat számjegyű bevételt jelent a régi barátnőnek. Jodie szeretné, ha mindannyian egy nagy boldog családként élnének tovább. Az egység gondolata még magánéletében is elkíséri. 

Kunsay Melinda
Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6937 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x