Ahol a pirit rád pirít: Ásványbörze! 6 hathatós ezoterikus...
Címlap / Ezotéria / Ahol a pirit rád pirít: Ásványbörze! 6 hathatós ezoterikus kő a lelki egyensúlyhoz!

Ahol a pirit rád pirít: Ásványbörze! 6 hathatós ezoterikus kő a lelki egyensúlyhoz!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-04-01

A drágakövek használata az emberiség történetének régmúltjába nyúlik vissza. A felső paleotikumban az emberek csontokkal, kagylókkal, kövekkel díszítették magukat. Mezopotámiában a karneol és hegyi kristály kemény szemcséit megmunkálták. Az egyiptomiak, az asszírok és babiloniak hittek a kövek gyógyító hatásában. 

Ma újra hatalmas divatját éli a kristályok kedvelése. Ezoterikus hatásukért, gyógyító rezgésükért, vagy egyszerűen szépségükért viseljük, szeretjük őket. Íme a lelki ösvény 6 fontos köve, melyeket akár most hétvégén is beszerezhetünk, az Ásványbörzén, a Villányi úton, a Kertészeti Egyetem főépületében (Megközelíthető: a Móricz Zsigmond körtér felől a 61-es villamossal egy megálló.)
 


Egy kristály az önismeretért

A pirit támogatja az önismeretet, azáltal, hogy szembesít bennünket az árnyékoldalunkkal. Feloldja bennünk a blokkokat és megszabadít a félelmektől. Erősíti a belső tüzet. Segít a tüdő és a légutak betegségeinél. Leépíti a depressziót és a frusztrációt.

HarmoNet tipp:
Gyógyító hangkristályok - Elvonulás Jeszenszky Istvánnal >>

Egy kristály a védettségért

Az arabok a borostyánkövet amulettként viselték a gonosz, haragos szellemek elűzésére. Egy inspiráló napkő, amely felébreszti az életörömöt bennünk. Melegséget és fényt hoz. A borostyánkő friss és boldog kisugárzást ajándékoz.

Egy kristály az őszinte szerelemért
Az indiánok úgy tisztelték a rodokrozitot, mint más népek a rubint, a szerelem és a szív köveként. A rodokrozit lágy hullámainak segítségével több elégedettséget és őszinte szeretetet, szerelmet ajándékoz. A párna alatt tartva ez a kristály megóv a szorongásos állapotoktól, az egzisztenciális félelmektől és a lidérces álmoktól.

Egy kristály a kapcsolatépítésért
A zöld turmalin nem csak gyógyító, hanem megújító és fiatalító tulajdonsággal is rendelkezik, amely kihat a barátságokra, családra és a partnerkapcsolatokra is. Segít a szellemet, a lelket, az elmét és a testet egy harmonikus egységgé összekapcsolni. Támogatja a kreativitásunkat, életörömöt hoz és testi, lelki és szellemi regenerációt biztosít.

Egy drágakő az érzékenységért
A görögöknél és a rómaiaknál erőkristályként szolgált, amely a hold tulajdonságait itt a földön felerősíti. Befolyásolja a termékenységet és a terhességet. A holdkő több életörömöt hoz és erősíti a női kisugárzást. Támogatja az érzékenységet és nyitottá tesz a spontán ötletekre.

HarmoNet tipp: Talizmán, ami segíti az előmeneteled, és vagyonhoz segít! Karriervarázslat velünk!  >>

Egy drágakő a tudatos átalakulásért
Az átlátszó zöld kő nem a földről származik, a moldavit egy kis meteorit és ezzel egy másik világ hírnöke. Azt közvetíti, hogy szellemi erőnkkel több pozitív dolgot tudjunk elérni. A moldavitot a jószerencse és a termékenység amulettjeként használták. A moldavit segít rávilágítani arra, hogy miért választottuk ezt az inkarnációt, ezáltal összekapcsol spirituális céljainkkal. Nevét Moldváról kapta, ahol lelőhelye is található.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 8094 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x