Sztárok és csillagok: Kiszel Tündi, a csábító titkai
Címlap / Ezotéria / Sztárok és csillagok: Kiszel Tündi, a csábító titkai

Sztárok és csillagok: Kiszel Tündi, a csábító titkai

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-22

Egy médiamanöken, akiről nem lehet nem véleményt alkotni. Lehet imádni vagy esetleg utálni, azonosulni vele vagy elvetni elveit, de hidegen biztosan nem hagy. Kiszel Tündi, a szabad és karizmatikus csábító, zajos magánélettel. Minden széllel szemben vonzó lennél? Hogyan őrizd meg csúcsformádat? Tündi így csinálja horoszkópja szerint! 

Született: 1959. 11. 24.
Magassága: 164 cm
Szeme: kék
Csillagjegye: Nyilas


Sokoldalú és „dekoratív médiaszemélyiség” 
Gimnazista volt, amikor elindult fotómodell pályafutása. A kor divatjának megfelelően fotói kártyanaptárakra és képeslapokra kerültek. Az igazi áttörést az európai RTL csatornán sugárzott Tutti-Frutti című műsor hozta meg számára, amelyben Ő volt az első magyar lány. Néhány színházi szerepet is kapott, és újságíróként is bemutatkozott, főleg női lapokba ír. A sokoldalúság jellemző a Nyilasokra, szeretik magukat többféle területen is kipróbálni.

Tünde önmagát leginkább „dekoratív médiaszemélyiségnek” tartja, legalábbis ez szerepel honlapján. 

Szigorú értékrend…
A dekoratív médiaszemélyiség nagyon szeret csinosan öltözködni, de a kelleténél többet nem mutat meg magából. „Próbálom ízlésesen tálalni magamat, egy kivillanó szép dekoltázs, egy harisnyába bújtatott hosszú comb még összeegyeztethető az értékrendemmel”. A Nyilasoknak mindig fontos, hogy önmagukat erkölcsösnek gondolhassák. Tünde azonban híres a fehérnemű gyűjteményéről is, amit akkor vet be, amikor el akar csábítani egy férfit. Ilyenkor szexis combfixet visel, harisnyatartóval. 

HarmoNet tipp: Sztárok és csillagok: Csányi Sándor - a legszexibb magyar celeb >>

Zajos szerelmi élet

Tünde – mint minden Nyilas – szereti a kalandokat. Nem veti meg a férfiakat, fiatal barátja mellett is volt része flörtökben. Különösen nyaralásai alatt szeret ismerkedni, - mint legutóbb, amikor egy repülőúton csókolózott egy ismeretlen férfival. 

Túlzások és csúsztatások
Tünde nagyon büszke a szemére, állítása szerint „öt perc alatt bármelyik férfit leveszi a lábáról” a pillantásával. Úgy gondolja, hogy a szeme fontos munkaeszköz, ezért 50 millió forintra köt rá biztosítást.

HarmoNet tipp: Sztárok és csillagok: Leonardo DiCaprio - a végzetesen szexi Skorpió titka >>

Tipikus Nyilas tulajdonság, hogy ami kellemetlen, azt egy kicsit kikozmetikázzuk. Sokáig tabu volt Tünde kora, csak nemrég került elő egy okirat, amiből kiderül a valós kora.

„Nem kell ezt mindenkinek tudni, különben elillan a varázs, eloszlik a személyiségemet övező misztikum”.

Kunsay Melinda
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4461 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x