Kristálykoponyák - spirituális kártyák végre magyarul is!...
Címlap / Ezotéria / Kristálykoponyák - spirituális kártyák végre magyarul is!

Kristálykoponyák - spirituális kártyák végre magyarul is!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-09

Minden koponyát úgy lehet elképzelni, mint valami ősi komputert, melybe univerzális és kozmikus bölcsességek és törvények vannak belekódolva. Minden egyes kártya és koponya a szeretet és a harmónia felé igyekszik vezetni az emberiséget, felmutatva ennek az útnak az egyéni és a kollektív buktatóit, eddigi nehézségeit és az ebből való kivezető utat egyaránt. Mit üzennek Neked? 

Út a koponyákig
Évekkel ezelőtt, amikor az első Tarot kártyák bejöttek a köztudatba, én maximálisan távol akartam magam tartani ezektől. Emlékszem, hogy a Toth Tarotból húztunk először egy önismereti csoporton, és én a Nap kártyát húztam, ami persze megdobta az önértékelésemet, lévén hogy azt üzente nekem, hogy önálló emberi lény vagyok, akinek van saját fénye, s így nem mások árnyékában tevékenykedik, és nem mások tollával dicsekszik, mert meg van neki a magáé.

Ettől egy kicsit megenyhültem, de még éveknek kellett eltelniük, hogy újra a kezembe fogjak valamely ezoterikus vagy spirituális lapokat, kártyákat, üzeneteket. Úgy voltam vele, nehogy má’ a kártya mondja meg nekem, és főleg, nehogy önbeteljesítő jóslatként hasson rám.

Aztán egyszer csak – hosszú, kacskaringós utakon – elérkezett hozzám a Transzformáció Társas Játék, melyet egy barátnőmmel 1 teljes éven át fordítottunk, vajúdtunk ki magunkból, amíg az elnyerte a mai magyar formáját is. Onnantól kezdve már nem volt megállás, jöttek a Belső Gyermek kártyák és számos egyebek is. Nemrégiben láttam például, hogy Tolle A most hatalma c. írásából is kártyák készültek, melyekre az ő bölcsességeit írták rá, mindegyikre csak egy-egy mondatot természetesen.

Nos, talán akkor békéltem meg a kártyákkal és értettem meg a működésüket, amikor szívritmus problémákkal küszködve, nagyon kimerülten egyszer csak egy hirdető táblára néztem az utcán, melyre az volt ráírva, hogy „Halj meg később"… (egy film címe volt ez).

Akkor értettem meg, hogy ha készen van a kérdés bennünk, akkor a válaszokat bárhol meg fogjuk kapni, akárhova is megyünk, és akármit is nézünk; lehet ez akár egy magazin vagy egy hirdető oszlop is, de még inkább a már eleve bölcsességeket tároló és azok átadására készült, spirituális tudatosságot hordozó kártyák vagy más orákulumok…

HarmoNet tipp: A kristálykoponyák rejtélye >>

Koponyák kristályból, s azok erejével

A Kristály Koponyák kártyacsomag egy nagyon erős példája és példánya ennek a fajta ősi tudatosságot és bölcsességet átadó hírvivő felületnek. A kártyák azoknak a kristály koponyáknak az üzeneteit közvetítik, melyekből, ha megfelelő számú lesz a földön (most kerülnek elő, mint a Mennyei Próféciák tekercsei egymás után), akkor minden megváltozik, átalakul és transzformálódik; az ember éppen úgy, mint a Föld Anya maga és a rajta lévő összes többi élettelen és élő létező.

A Kristály Koponyáknak fantasztikus történetük van, melyből egy keveset megtudhatunk a kártyás kis könyv előszavából. Azután olvashatjuk, hogyan használjuk ezt a kártyacsomagot, majd pedig az egyes koponyák üzenetei következnek, szám szerint 39 darab, ebben a csomagban.


Minden koponyát úgy lehet elképzelni, mint valami ősi komputert, melybe univerzális és kozmikus bölcsességek és törvények vannak belekódolva. Minden egyes kártya és koponya a szeretet és a harmónia felé igyekszik vezetni az emberiséget, felmutatva ennek az útnak az egyéni és a kollektív buktatóit, eddigi nehézségeit és az ebből való kivezető utat egyaránt.


HarmoNet tipp:
Ártó varázskönyvek: fekete biblia, fekete sárkány, a sátán bibliája és más legendás kalendáriumok >>
Éppen úgy dolgozhatunk velük, mint más hasonló kártyákkal; lehet, egy napra is húzni vagy egy fontos kérdésre, erőpróbára, de számos más kártyakirakási lehetőséget is megismerhetünk a leírásban.
 

Kuriózumok a kártyában
Az egyediségéhez és különlegességéhez viszont hozzátartozik az, hogy mindegyik kártya alján egy rövid bekezdés megvilágítja, hogyan használhatjuk az adott kártyát saját magunk vagy mások gyógyulására, gyógyítására.
 
Ehhez pedig támpontokat kapunk a bevezetőben, ahol megismerkedhetünk a testi-lelki-szellemi és spirituális szintjeinkkel, az aurával, az energia központokkal, a chakrákkal és ezek jelentéseivel és jelentőségeivel.

A fordító: Bors Mari MIRA
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6166 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x