Óceán, folyó, patak, vízesés: Te melyik típusba tartozol?...
Címlap / Ezotéria / Óceán, folyó, patak, vízesés: Te melyik típusba tartozol? - Rejtett tulajdonságok feltérképezése a víz ereje által

Óceán, folyó, patak, vízesés: Te melyik típusba tartozol? - Rejtett tulajdonságok feltérképezése a víz ereje által

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-14

A szabadtéri sportok kedvelőinek nagyon kedvez az idei tél, hiszen kisebb és nagyobb tavainkon élvezhetik a jég adta lehetőségeket. A velencei tavon és a Balatonon is olyan vastag a jég, hogy bátran lehet rajta korcsolyázni, csúszkálni, szánkózni, fakutyázni, vagy bármilyen más jeges sportot űzni. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt nagy élvezet. Nincs olyan ember, aki ne élvezné a víz közelségét, csak mindenki más formában kedveli, és ki hogy viszonyul a vízhez olyan lelki jellemzőkkel bír. 

Gondolati és érzelmi jelek a vízben
A víz megfagyasztott állapotában fotózható kristályszerkezete, megvilágítja a gondolatok és lelkünk hatását a vízre. A víz kristályszerkezet ugyanis olyan alakú lesz, amilyen az a gondolat, ami a közelében létrejön. Szeretettel és kellemes dolgokkal kapcsolatban csodálatos szerkezet alakul ki, harmonikus és szimmetrikus, míg negatív, romboló szavak hatására kaotikus kristály jön létre. Masaru Emoto fotói a bizonyítékok erre. Testünk nagy százaléka is víz, gondoljunk csak bele, akkor vajon mekkora hatással vannak gondolataink testünkre?

Te tudod milyen hatással van rád a víz, a tó a tenger? És azt, hogy ez milyen lelki tulajdonságokat rejt magában? Megtudhatod, ha válaszolsz a kérdésre, melyiket kedveled a legjobban? A folyó, a tó, vagy a tenger érzése tölt el örömmel, energiával? Ahol a legjobban érzed magad az lesz lelki világodra a legjellemzőbb. Olvasd el és ismerd meg önmagad jobban a víz által.

Patak: Szereted a finom, és kellemes meghitt eseményeket, történéseket. Kedves és kifinomult személyiséged mélyén azonban olyan félelmek rejteznek, melyeknek nem ismered okát. Az önismeret mezsgyéjén jársz, ahol megtalálod a választ kérdéseidre. Finom érzékenységed által magas intelligenciára és jó empátiás készségre tehetsz szert, de nem árt némi bátorság. Az önbizalom fontos kibontakozásodhoz.


Folyó: Az élet érzelmi viharai megérintettek, de nem félsz az áramlástól, mert megértetted a miértjét. Tudod, hogy az élet egy változás, és az áramlás a változás, hogy haladjanak a dolgok elengedhetetlen részei létednek. Szereted a változatosságot és a kihívásokat.

HarmoNet tipp: ermészeti Új Év jósda - Mit ígér neked Samhain szele a következő esztendőre? »»

Zuhatag
: Erős érzelmekkel rendelkezel és szenvedélyesen szereted az életet élni. Olykor mély belső megtisztulásra vágysz és az élet szebbik és könnyebb oldalának megtapasztalására. Valószínűleg rengeteg olyan tapasztalást hordozol melyek kisebb nagyobb traumákat okozva életed folyamán tettek kiemelkedő egyéniséggé, de pont ezért tudsz most segíteni társaidnak.


: Erdőben a hegyek között vagy síkságon a messzeségbe tekintve. Mindkettő hordoz magában mélységet. Míg az egyik a távolba lát és a jövő terveit szövögeti, addig a másik az élet mélységeinek, és magasságainak megtapasztalása által tanul. Szereted a körülhatárolt dolgokat. Fontos számodra, hogy legyenek szabályok, mert akkor érzed biztonságban magad, ha látod a partot.

HarmoNet tipp: Hópihék hatalma - angyali jósda fehérre álmodott karácsonyokra »»

Tenger
: A mélység jelenik meg benne és a végtelen egyben. A szem már nem lát el a túlpartra, de érzi a biztonságot adó egység jelenlétét. Ha szereted a tengert, rossz ember nem lehetsz. Valószínűleg, megérintett már az önismeret szele, a spiritualizmus és elkezdted vizsgálni önmagad. Kérdéseket tettél fel az élet értelméről és kíváncsian vizsgálódtál az ég csillagai között, melyeket tükrözöd.

Óceán: A legnagyobb víztömeg a földön. A távolság a mélység és a mindenség szimbóluma. Ha ez a kedvenced, akkor biztosan mély érzésű ember vagy, aki bátran él, és nem fél szembenézni lelke mélyén lakozó rejtett oldalával. Félelmetes, de te ebben elmerülsz.


A víz mintájára működünk, mi is és ezért sok összefüggés van az emberi lét és a víz tulajdonságai, viselkedése között
. A víztől sokat tanulhatunk. A hozzá való viszonyulásunk pedig, árulkodik lelki világunkról, ami természetesen változhat, attól függően, éppen mit élünk át vagy milyen tudattalan sérelmek léptek felszínre, esetleg épp milyen lelki állapotban vagyunk.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 10006 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x