Sztárok és csillagok: Sharon Stone - a legszexibb álmodozó...
Címlap / Ezotéria / Sztárok és csillagok: Sharon Stone - a legszexibb álmodozó

Sztárok és csillagok: Sharon Stone - a legszexibb álmodozó

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

A legtöbben bája, kisugárzása miatt kedvelik, a férfiak pedig szexis stílusa és formássága miatt rajonganak érte a képernyőn. Mindeközben a legnagyobb koponyák közé tartozik, aki hírnévnek sincs híján. Talán éppen az eszétől annyira vonzó, vajon ez világlik az igéző szemekből? Hölgyeim, lehet az észtől lesz észbontóan szexi? 

Született: 1958. március 10.
Csillagjegye: Halak

Hátrányos helyzetű zseniként indult
Négygyermekes családba született, második testvérként. Szülei kétkezi munkások voltak, így időnként anyagi gondokkal is küzdöttek.

Korán kitűnt éleselméjűségével (az IQ-ja állítólag 154), így a család abban reménykedett, hogy valahogy sikerül kitörnie a kisvárosi létből. A Halak intelligenciája gyakran igen magas. Ennek oka szuperérzékenységük, - egy belső hang megsúgja nekik a jó megoldásokat. Érzelmi intelligenciájuk fejlett, ha ezt képzik és értelmi szinten, lexikálisan is fejlődnek, akkor e térten embertársaik fölé emelkedhetnek.

A szépsége hozta meg a hírnevet
Eredetileg írásból diplomázott, - az irodalom és a filmezés érdekelte igazán. Később több ügynökség is felfedezte különböző szépségversenyeken, - így került a filmezés világába. A karrierje nem ívelt meredeken felfelé, eleinte több kisszerű sorozatban is játszott, és a Playboyban is lefotózták. Végül az Elemi ösztön hozta meg az igazi sikert. 

HarmoNet tipp: Sztárok és csillagok: Drew Barrymore - a visszafogott báj bűvölője >>

Halakként fontos számára a hit, - a szcientológiai egyház híve volt. Ám agyvérzése után mindent másként látott, s áttért a buddhista hitre. Richard Gere-rel meglátogatta a Dalai Lámát is. Azóta harcosan védelmezi hitét. 

Kunsay Melinda

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4727 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x