Égi adomány: Gyógyulás és az ország sorsa - Bolygóegyüttállás...
Címlap / Ezotéria / Égi adomány: Gyógyulás és az ország sorsa - Bolygóegyüttállás holnap!

Égi adomány: Gyógyulás és az ország sorsa - Bolygóegyüttállás holnap!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

Május 28-án csütörtökön csodálatos egzakt Neptunusz - Jupiter együttállást láthatunk az Égen. Mintegy tizenkét évente tapasztalható ilyen gyönyörű és domináns Égi hatás, ennyi idő alatt jár körbe ugyanis a Jupiter, elvégezve periódusát, s éri be a közben lassan, lomhán, egy kört 165 év alatt leíró Neptunt! Nekünk ez azért nagyon jó, mert másnap pénteken teremtő-erőközpontunkat, és központi energiabázisunkat, a Napfonat csakránkat, az ún. Solar Plexust fogjuk erősíteni. Még egy titok a lélek gyógyulásáról. 

Már írtunk róla sokat az elmúlt hetekben, de mivel csak tizenegy-tizenkét évente van ilyen gyönyörű és domináns Égi hatás, így most röviden újra visszatérünk rá. Tehát a lényeg: pár nap múlva, május 28-án csütörtökön lesz a csodálatos Neptun-Jupiter együttállás az Égen.

Mivel pontosan másnap a Neptun retrográdba fordul (azaz visszafelé kezd el haladni az Égen), majd később a Jupiter is „követi”, ezért abban az áldásban lesz részünk 2009-ben, hogy az együttállás megismétlődik még júliusban és később decemberben is. Most tehát úgy rendezték az Égiek Fentről, hogy a lelki gyógyulásra és újjászületésre kivételesen nem csak egy alkalommal (májusban), hanem összesen háromszor lesz lehetőségünk. Így most valóban minden, de minden lehetséges! Ilyen erőteljes Égi energiák mellett tényleg lehetőséget kapunk arra, hogy még a legrégebbi, legmélyebb és legfájóbb sebeink is örökre begyógyuljanak és a Kiscsikó csillagképnek köszönhetően a lelkünk teljesen újjászülessen.
 

Jupiter

Azonban van itt még egy nagy titok, amiről eddig nem beszéltünk még! Ezt a felfedezést Dr. Dóczy Józsefnek köszönhetem, mert a Chiron kisbolygóra és annak üzenetére ő hívta fel a figyelmemet. Ezúton is külön köszönöm a csodálatos meglátásait, amiket hál’ Istennek velünk is meg szokott osztani! Az alábbi eszmefuttatás Dr. Dóczy Józseftől származik.

A titok kulcsa a Chiron kisbolygó, amely „harmadik szereplőként” része a csütörtöki nagy együttállásnak, közvetlenül a Jupiter mellett. A Chiron a „Sérült Gyógyító”. A legmélyebb, a karmikus fájdalmak gyógyítója és így jelentősége kiemelkedő, mert előző életek lelki sebeit, fájdalmait is képes meggyógyítani. Ő Hephaisztosz, a Sánta Kovács Isten, akit apja, Zeusz lökött le az Olümposzról. Sántasága emlékeztette arra a lelki-sérülésre, amelyet elszenvedett. De Ő kigyógyította magát ebből! A művészi kreativitás és a szeretet által - amelyben szép felesége Aphrodité (Vénusz!) is inspirálta. És mivel képes volt meggyógyítani Mag-át, ezért képessé vált arra, hogy Más-ok lelki fájdalmait is gyógyítsa. És a kulcs itt az „öngyógyítás” képessége: azaz hogy mindannyian képesek vagyunk ön-magunkat is meggyógyítani – ehhez segít hozzá a Chiron!

Hogy is néz ki tehát a gyógyulási folyamat a fenti Szent Trió hatásaként? 
Először is a Neptun a lélek legmélyéről felhozza a legmélyebb, elsüllyesztett, a lelkünk legmélyére temetett fájdalmakat.
Mindeközben a Jupiter a kiárasztó energiája révén felnagyítja, felerősíti ezt – hogy tisztán lássuk, a felszínre kerüljön végre és ezáltal szembesülni tudjunk vele.
Végül a Chiron végérvényesen "kiégeti és kikalapálja üllőjén" Lelkünkből a fájdalmakat és a Jupiter gyógyító energiájával felerősítve, a Szeretet és a Hit ereje által örökre kigyógyítja a Lelkünkből.

Többszintű gyógyulásra van tehát most lehetőségünk: nem csak a pár évvel ezelőtti, vagy gyerekkori sebek gyógyulhatnak be, de a Lélek előző élet(ek)ből áthozott és több inkarnáción át hurcolt fájdalmas emlékezetei, mélyre „kódolt” lelki sebesülései is.
 

Neptun

A tisztulás kiemelt szerephez jut ebben a gyógyulási folyamatban! Hiszen a Vízöntő múlt vízében és a Kiscsikó csillagkép alatt zajlik le mindez. Így a jelen - és az elkövetkező - életünket már „terhektől” és felesleges „salakanyagoktól” mentesen, megtisztult és teljesen újjászületett lélekkel élhetjük tovább - feltöltekezve a friss, tiszta Égi Energiákkal. Óriási lehetőség ez!

Azonban újra felhívom a figyelmeteket arra, hogy mint minden Égi hatás a Neptun-Jupiter együttállás „sorozat” is lehetőség és nem „kötelesség” számunkra. Azaz ha valóban meg akartok gyógyulni és ezáltal eggyel magasabb szintre emelkedni, akkor aktívan részt kell vennetek benne! Tudatosan meg kell nyitni magatokat (a lelketeket) a folyamat előtt, át kell adni magatokat a „mélységeknek” is és fel kell hozni Önmagatok legmélyéről a Hit és a Szeretet energiát a valódi gyógyulás érdekében.

A gyógyulás csodája az Égre van most írva. De ide a földre lehozni csak Ti Magatok tudjátok. Ehhez az erő ott szunnyad Mindnyájatok lelkében! Csak fel kell éleszteni azt a Szent Tűzet, az Önmagatokba és a gyógyulásba vetett Hit Tűzét. 

Veres Mónika
www.csillagtitkok.hu
(Korábbi cikkünk a szerző eredeti szakmai meglátásai szerint javítva)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4206 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x