A kínai asztrológia eleme: a Föld
Címlap / Ezotéria / A kínai asztrológia eleme: a Föld

A kínai asztrológia eleme: a Föld

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-12-03

A kínai asztrológusok a holdévekhez igazítják a számításaikat. Egy teljes ciklus 60 esztendeig tart, s ezen belül vannak az elemekkel kombinálva. A föld elemű ember alapvető eszménye az élet problémáinak helyes szemlélete. A magas intelligencia, intellektus, stabilitás mellé, jó vezetői kézség és konzervatizmus párosul 

A kínai asztrológusok a holdévekhez igazítják a számításaikat. Egy teljes ciklus 60 esztendeig tart, s ezen belül vannak az elemekkel kombinálva. A föld elemű ember alapvető eszménye az élet problémáinak helyes szemlélete. A magas intelligencia, intellektus, stabilitás mellé, jó vezetői kézség és konzervatizmus párosul.

A fontolgató
A föld embere igen jó logikai készséggel megáldott egyéniség. Gyakorlatiasság, praktikusság és legfőképpen racionalitás jellemzi őket, így ennek köszönhetően a rendelkezésükre álló tőkével (és nem csak az anyagival) igen jól tudnak bánni. Szolid természetüknek és precizitásuknak köszönhetően jó adminisztrátorok, titkárok lehetnek. Képesek arra is, hogy az ipar, a kereskedelem és a politika területén sikeresek legyenek. Karrierjük lassan, de biztosan halad előre.
Intelligenciájuk, bölcsességük és alaposságuk soha nem hagyja cserben ez elem szülöttjeit.


Félre a megszokott utakkal
Az egyetlen hibájuk a túlzott konzervatizmus és a képzelőerő hiánya.
Késztetésre van szükségük, hogy gyorsabbak legyenek, nagyobb mértékben törekedjenek a változtatásra.Mivel a stabilitás fő jellemzője ennek az elemnek, kétszer is meggondolják, hogy mibe vágnak bele.
A kreatív, gyors feladatok megijesztik őket, mivel alapos átgondoláshoz, fontolgatáshoz szoktak.

Az Föld elem részlete elemzése
Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1620 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x