Kínai horoszkóp -Tigris ( 1950; 1962; 1974; 1986; 1998, 2010;...
Címlap / Ezotéria / Kínai horoszkóp -Tigris ( 1950; 1962; 1974; 1986; 1998, 2010; 2022; 2034;)

Kínai horoszkóp -Tigris ( 1950; 1962; 1974; 1986; 1998, 2010; 2022; 2034;)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

A kínai asztrológia szerint a Tigris éve a magabiztosság, a hitelen váltások időszaka. A Tigris évében született személy optimista, önálló, energikus. A kínai horoszkóp általános jellemzése a Tigris jegy szülöttének személyiségére. Kínai szerelmi horoszkóp a 12 jegyre. 2010 február tizenötödikétől 2011 február harmadikáig tart a Tigris éve!  


Ha nem tudod, hogy a születési éved alapján mi a kínai csillagjegyed, kattints ide >> 


A Tigris által uralt évek:

1902 február 8. - 1903 január 28.
1914 január 26. - 1915 február 13.
1926 február 13. - 1927 február 1.
1938 január 31. - 1939 február 18.
1950 február 17. - 1951 február 5.
1962 február 5. - 1953 január 24.
1974 január 23. - 1975 február 10.
1986 február 9. - 1987 január 28.
1998 január 28. - 1999 február 15.
2010 február 15. - 2011 február 3.
2022 február 1. - 2023 január 21.
2034 február 19. - 2035 február 7.

A Tigris tulajdonságai:


Az örök uralkodó, vezető, magabiztos, erős egyéniség a Tigris szülötte. Alapvetően harcos típus, vállalva a kockázatot és a veszélyt. Küzd az elveiért, a céljaiért. Ha a Tigris jegyében születtél nem kell attól tartanod, hogy elszürkülsz a társaid mellett, mihelyt társaságba kerülsz, környezeted azonnal a befolyásod alá kerül, irányítókészséged, határozottságod megszelídíti őket. A Tigrist soha nem törik össze a kudarcok vagy a nehezebb, lehetetlennek tűnő feladatok. Szívóssága, mérhetetlen ereje nem engedi, hogy padlóra kerüljön és ott is maradjon.

Párkapcsolatok: A párkapcsolatot tekintve nem egy otthonülő, nyugis, zoknit stoppoló típus. Vigyázat, ha nem megfelelő partnerre talál viselkedésével teljesen kétségbeejtheti a partnerét.. Viszont, ha nehezen és későn is de megtalálja a megfelelő társát, az egy életre boldoggá teszi, elegendő szabadságot, önállóságot, önbizalmat, optimizmust adva.
A tigrisre mindig, minden tekintetben számítani lehet, ha kemény és hajthatatlan is, családjának, szeretteinek a lehető legjobbat akarja nyújtani, a végletekig képes küzdeni boldogságukért, erejével és bátorságával örök védelmező.

A Tigris-nő:
Örökké ápolt és vonzó. A legvonzóbb a társai között. Kivételesen ügyel külsejére és csáberejére. Az igazságérzete rendkívül érzékeny ezért időnként igen hevesen képes reagálni, ha igazságtalanság éri. Szeretőként, feleségként, anyaként a legtöbbet adja szeretteinek, de úgy, hogy arra is figyel, hogy el ne kényeztessen. Aki mellett Tigris-nő van maga is sokat erősödik.
A Tigris-férfi: Elég vakmerő és bátor az élet minden területén, de elég szerencsés is ahhoz, hogy baj nélkül megússza. Féktelensége és szívóssága csodálatot vált ki.

Híres Tigrisek: Marilyn Monroe, Oscar Wilde,, Emily Bronté, Turgenyev, Marco Polo, Karl Marx, Beethoven, Goya, Eisenhower, Louis De Funes, Illyés Gyula, Néró, Mátyás király, Micimackó Tigrise

Az elemek szerinti típusok:

FÉM - 0 (+) és 1 (-) végű évszámok
VÍZ - 2 (+) és 3 (-) végű évszámok
FA - 4 (+) és 5 (-) végű évszámok
TŰZ - 6 (+) és 7 (-) végű évszámok
FÖLD - 8 (+) és 9 (-) végű évszámok


Az öt Tigris típus


Víz-Tigris: Az indulataidat könnyebben féken tudod tartani, se ez higgadtságodat erősíti, döntéseidet megfontoltabbá teszi. Ezzel szemben azért örökké nyitott vagy az új lehetőségek, a gyors változtatások lehetőségére.

Tűz-tigris: A Tigris legerősebb képviselője. Nyughatatlan, szívós, irányító. A bátorság és az akaraterő segítségével mindent véghez viszel, amit tervbe vettél.

Fa-Tigris: Az irányítás képessége benned is erősen dominál, de képes vagy alárendelni magadat másoknak, hogy megfelelően működjön a csapatmunka. Egy dologgal azonban vigyázni kell veled kapcsolatban a keményszót és a kritikát nem tűröd.

Fém-Tigris: Állandó önállóságra törekszel, s a végletek embere vagy. Kompromisszum, középút nem létezik a számodra.

Föld-Tigris: Állandó éleslátásra, a logikusságra törekszel. Gyakran előtörnek az indulataid türelmetlenségednek köszönhetően.


A Tigris szülött kapcsolata a többi csillagjeggyel:


Tigris-Tigris:
Ha e két szülött kapcsolódik vagy életre szóló összefogás lesz az egész világgal szemben, vagy állandó harc bizonytalan kimenettel. Másképp nem is lehet, ha e két uralkodó természetű ember találkozik. Még ha mégoly jól alakul, is, együttélésük, hosszú távon nem lesz zavartalan: időről időre heves robbanások rázzák meg otthonukat. Az egy életen át tartó kapcsolathoz mindkettőjüknek jó idegekre van szükségük.

Tigris-Nyúl
: Ez a kapcsolat látszólag halálra ítéltetett, hiszen az erõ és bátorság áll szemben az óvatossággát és csúfolódással. Ezek az ellentétek idegölõ összetűzésekhez vezetnek. De a Nyúl ért hozzá, miként hízelegjen a Tigrisnek, aki ezt igen értékeli. Szerelmi kapcsolatban tartós lehet a harmónia, de a Nyúl egy életen át nem érezheti magát biztonságban, és folyton aggódik a Tigris harciassága, veszélykeresése, változékonysága miatt.

Tigris-Sárkány: Itt két egyenrangú partner találkozik, jóllehet különböző a természetük. Az okos Sárkányra hallgat a Tigris, kivált, ha az úgy tálalja fel ötleteit, hogy végül a Tigris elhiszi, hogy õ találta ki ezeket. A Sárkány ereje és a Tigris lendülete, vakmerõsége remek párost képez belőlük. Igen jó és harmonikus lehet szexuális kapcsolatuk is.

Tigris-Patkány: Két temperamentumos ember. Lehet közöttük ellentét bõven hiszen a Tigris hajthatatlan és merész, a Patkány óvatos és fondorlatos a Patkány a nő, a kapcsolat jól alakulhat, de ehhez az szükséges, hogy hízelegjen társának, legyezgesse hiúságát. A Tigris-nő viszont egyáltalán nem illik a Patkány-férfihez, kevésnek tartja magához, s legfeljebb kihasználja saját céljaira annak szorgalmát. A Patkány-férfi csak szenved ebben a kapcsolatban.

Tigris-Bivaly: Ez a kapcsolat lehet tartós, a Bivalyt a Tigris vakmerősége, bátorsága, kockázatvállalása ingerültté és nyugtalanná teszi őt Megpróbál változtatni rajta, de kevés sikerrel. A Tigris sem nyer ebből kapcsolatból és a Bivaly számára nem szerencsés választás.

Tigris-Kígyó: Ismét két ellentétes szülött találkozik, s e kapcsolatból sem sülhet ki sok jó. A ravasz Kígyó céljait legtöbbször kerülõ úton éri el, a Tigris viszont vakmerőn rohan az általa elképzelt útvonalon. A Kígyó számító, hideg, a Tigris nagyvonalú és őszinte. E kapcsolat a Kígyó számára jó lehetőségeket kínál, bár idővel terhére lesz az egyenrangú partner, s hasonlót érez idõvel a Tigris is. Íme, két egyenrangú egyén, akik másmás felfogásúak, személyiségük miatt alkalmatlanok az együttélésre.

Tigris-Ló:
A Ló a Tigris egyik legjobb partnere lehet. Elég sok közöttük a hasonlóság, bár van ellentétes vonásuk is bőven. De a Ló jellembeli tulajdonságai megfelelnek a Tigrisnek, s még a tanácsait is elfogadja, a Ló pedig megérti a Tigrist, nem zavarj a annak temperamentuma, s nem tagadj a meg tõle azt a csodálatot sem, amire a Tigrisnek szüksége van.

Tigris-Kecske: Ez a kapcsolat diszharmonikus, alaposan meg kell gondolniuk, érdemes-e egyáltalán kötődniük egymáshoz. Az óvatos Kecske és a féktelen Tigris nem összeillő pár. A Kecske ingerültté teszi a Tigrist, és ez elõbb-utóbb robbanáshoz vezet. Két teljesen ellentétes személyiség, akik a legjobb akarattal sem illenek egymáshoz.

Tigris-Majom: Ennek a kapcsolatnak sem jósolhatunk zavartalan jövőt. Bár a Tigris humorérzéke jó, a Majom humorát és intrikus lényét egy idő után mégis terhesnek fogja érezni. Ha az okos Majom belátja ezt és több empátiával viseltetik társa iránt, együttélésük harmonikus lehet. A Majom azonban nehezen lesz úrrá alaptermészetén. Mégis, ha a kapcsolatban a Majom a nő, és a Tigris a férfi, akkor vidámságával, bájával, eszével megtarthatja, sőt magához láncolhatja partnerét. Ellenkező esetben ez nehezen képzelhetõ el.

Tigris-Kakas:
Tartósan és kölcsönösen kikezdik egymás idegeit. Mindketten hajlamosak a hûtlenkedésre és arra, hogy túlbecsüljék önmagukat. Vezető szerepre törekednek, s ez állandó súrlódáshoz vezet. Szexuális kapcsolatuk igen, jó lehet, de ha nem tanulnak meg egymás mellett élni, partnerük jó tulajdonságait megbecsülni, ez is kevés lesz a tartós együttéléshez.

Tigris-Kutya: Ez egy minden területen jó társulás lehet. A megbízható, hűséges kutya képes azonosulni a Tigris ideáljaival, céljaival. Igaz, a Tigrisé a vezető szerep, de hajlandó elfogadni a Kutya tanácsait is, és jól teszi. Ez a kapcsolat jó a Kutya számára is, mert önbizalmat merít belõle. A Kutya hűséges a szerelemben, s ezzel a Tigrisnek jó támasza lehet egy életen át.

Tigris-Disznó: Ez is jó kapcsolat, jóllehet a két szülött sok mindenben ellentétes egymással. A Tigris imponál a Disznónak, a Disznó hűsége, állhatatossága pedig a Tigrist fegyverzi le. Szexuális területen egy idő után felborulhat a harmónia. A szenvedélyes Tigris számára a Disznó becsületes őszinte ám kissé unalmas érzései kevésnek bizonyulhatnak.

 

További kínai horoszkópok:
 
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 597922 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x