Karmikus párkapcsolatok
Címlap / Ezotéria / Karmikus párkapcsolatok

Karmikus párkapcsolatok

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-02

Emberi és párkapcsolataink jellege, származása igen sokfajta lehet. A lehetőségek közül az egyik, igen gyakori a karmikus kapcsolat. A vonzás ereje akkora, hogy sokszor nem is gondolkodunk azon, kell-e nekünk ez a kapcsolat.  

Emberi és párkapcsolataink jellege, származása igen sokfajta lehet. A lehetőségek közül az egyik, igen gyakori a karmikus kapcsolat.

Születéseink, életeink során sokmindenkit megismerünk, akik felé vonzódást érzünk, valamiféle szimpátiát. Ilyenkor felébred bennünk a vágy, hogy azzal az illetővel szeretnénk huzamosabb ideig együtt lenni, esetleg együtt élni. Nem is tudjuk, mennyire komolyan veszi életünk ezeket a kívánságainkat! Ha nem sikerül összehoznia abban az életben minket vagy nem tart a megszületett kapcsolat addig, amennyire vágytunk, akkor egy következő életben lesz erre lehetőségünk.


Így számíthatunk rá, hogy ebben az életünkben számtalan kapcsolatunk csak egy korábban fellángolt vágyunknak a következménye vagy egy elkezdett emberi-, párkapcsolat folytatása. Az ilyen kapcsolatok úgy toppannak be az életünkbe, hogy látszólag nincs semmilyen előzményük. A vonzás ereje akkora, hogy sokszor nem is gondolkodunk azon, kell-e nekünk ez a kapcsolat. Elengedni pedig szinte képtelenség a másikat, oly erősek a belső kötődések.

 
 
Van viszont egy hátulütője az ilyen karmikus kapcsolatoknak:
Amikor keletkeztek, egy korábbi közös életünkben, akkor nem ezzel a személyiségünkkel éltük életünket és így teljesen más vágyak elvárások határozták meg, hogy ki tetszik, ki szimpatikus. A mostani partner is egy másik személyiséggel rendelkezett és lehet hogy akkor tetszett, de lelke erre az életre „egy új személyiséget vett ki a kölcsönzőből”, más testtel, más tulajdonságokkal. Így könnyen előfordulhat, hogy ma már nem tartjuk annyira vonzónak a vele való kapcsolatot vagy nem bírnánk vele leélni egy egész életet.

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 57608 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x