2017 a dimenzióváltás, az újrakezdés éve volt
Címlap / Ezotéria / 2017 a dimenzióváltás, az újrakezdés éve volt

2017 a dimenzióváltás, az újrakezdés éve volt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-28

2016-ban egy nagy spirituális ciklus záródott le. A korszakváltás, vagy dimenzióváltás olyan kapukat nyitott meg előttünk, amelyeken áthaladva az eddig megélt előző inkarnációkra is visszavezethető tapasztalati tudást egy magasabb minőségű rezgésszintre, egy magasabb energiatérbe emelkedhettünk át, ezáltal lelkünk lehetőséget kapott a fizikai síkon a hétköznapi életének egy magasabb minőségű, tudatos megélésére.  

A spirituális ciklusok mindig akkor záródnak le a Földön, amikor a Föld a saját forgástengelye körül a zodiákus mind a tizenkét csillagjegyét érinti. Ez a kör záródik most be, amikor a kiindulási pontra úgy ér vissza a lélek, hogy mindazt a tudást magával hozza, amelyet előző életeiben felhalmozott, megérti az előző életeinek a jelentőségét, és üzenetét, majd egy magasabb minőségű energetikai térbe lép át, ahol az érzékelés fejlődésével lehetősége nyílik a dimenziók közötti szabad mozgásra.

2016 a kilences éve volt. A kilences évet úgy kaptuk meg, ha az évet alkotó számok jegyeit egyesével összeadtuk. 2+0+1+6 = 9. A numerológiában a kilences a kilépés, a lezárás éve. Jelen esetben azt az energetikai minőséget zártuk le, ami a spirituális földtörténet nagy ősi civilizációval indult, majd amely tudást az ókori nagy kultúrák őriztek, és amelyet a középkorban szerzett karmikus sérülések árnyékolnak be. Azt korszakot, melynek végén az újgenerációs gyerekek tömegével érkeztek meg a Föld energiaterébe, hogy segítsék a dimenzióváltás tudatos megtapasztalását.


A kilences, vagyis a lezárás 2016-os évét követő 2017 éppen ezért az egyes, vagyis a belépés éve volt. Mit is jelent az új ciklusba való belépés?

A lélek ebben a spirituális földtörténeti periódusban lehetőséget kapott arra, hogy összekapcsolódjon magasabb rezgésszinteken működő, tudatosabb részeivel is.
Új dimenziókapuk nyílnak meg előttünk, és minden dimenziókapu egy – egy nagy korszak üzenetét hozza el nekünk az ITT ÉS MOST - ba.

A belépés évében lehetőséget kaptunk arra, hogy az előző életeinkben átélt szeretetsérüléseket megértsük és kitisztítsuk, ezáltal képesek legyünk arra, hogy önmagunkra tudatosan figyelve kilépjünk a KARMA kerekéből. Ugyanakkor az előző életeinkben megszerzett tudás – hálót pedig felszínre hozzuk, és a JELEN életünkbe beépítsük.

Mindez lehetővé teszi, hogy az előző életek negatív eseményei már ne blokkokként hassanak ránk, hanem egyfajta tapasztalati minőségként tágítsák és szélesítsék energetikai rendszerünket, és felszínre kerüljenek azok a szimbólumok és csillag – kódok, amelyek segítségével mindezt a tudást átültethetjük a hétköznapi életünkbe.

Ezzel párhuzamosan fejlődik jelenlét – tudatosságunk, így megnyílik a látásunk, kitágul az érzékelésünk, és képesek leszünk magabiztosan mozogni a dimenziók közötti térben.

 
 
A hétköznapi életünkben mindez a célok kézzelfoghatóbbá válásával, a teremtések gyors realizálódásával, a vágyak és az álmok tudatos figyelemmel való beteljesülése által vált érzékelhetővé.

A dimenzióváltás lehetővé tette számunkra, hogy a tömegesen összekapcsolódó ikerlángok, ikerlélek energiák olyan teret hozzanak le a Földre, amelyben egyre többen ébrednek fel, egyre többen tapasztalhatják meg az önmagukban való egységélményt, a lelkük másik felének állandó jelenlétét, valamint a változás pozitív hatásait, a kiteljesedés felé vezető úton.

Éppen ezért volt az új kezdetek éve a 2017. Ez az év volt a kapu, az előszoba, mostantól kezdve mindenre képesek lehetünk, amit már fejben kigondoltunk. Ha éreztük ezen változásokat és megtettünk minden tőlünk telhetőt a változást illetően, hogy elérjük mindazt a bőséget, amire vágyunk, akkor a 2018 kizárólag értünk fog dolgozni.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 47643 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x